Arhiv novic

FOX HD: Po sledi spomina, 2. sezona


Od 14. septembra ob sredah in četrtkih ob 22.00
Premiera za regijo


Izjemno inteligentna in vztrajna mlada ženska, Kirsten Clark, je nadarjena za tehnologijo, vendar ni nikoli mislila, da bo hekirala možgane nedavno preminulih. Rekrutirali so jo za skrivno vladno agencijo, da bi se povezala s spomini mrtvih. Kirsten je popolna kandidatka za preiskovanje umorov in razvozlavanje skrivnosti, ki bi jih sicer drugi odnesli v grob.


S Kirsten sodelujeta Cameron, genialni nevroznanstvenik, čigar strastno navdušenje nad programom se odraža v njegovem delu, in Linus, resni inženir in tehnik za komunikacije. Skrivno agencijo vodi Maggie, prekaljena veteranka skrivnih operacij, ki vztrajno molči o globljem namenu programa. Kirstenino sostanovalko, Camille, nadarjeno podiplomsko študentko računalništva, prav tako rekrutirajo, da bi s svojim znanjem pomagala Kirsten pri njeni novi vlogi branja spominov, kot tudi losangeleški detektiv Fisher, ki je v pomoč in podporo ekipi.


Igrajo:
Emma Ishta kot Kirsten Clark, Kyle Harris (“Carrijini dnevniki”) kot Cameron Goodkin, Ritesh Rajan (“Knjiga o džungli”) kot Linus Ahluwalia, Salli Richardson-Whitfield (“Eureka”, “Jaz, legenda”) kot Maggie Baptiste, Allison Scagliotti (“Skladišče 13”) kot Camille Engelson in Damon Dayoub (“Preiskovalci na delu: NCIS”) kot detektiv Quincy Fisher.


IZVIRNI NASLOV:
The Blacklist: Redemption
DOLŽINA: 60 minut
CILJNO OBČINSTVO: vsi od 18 do 49 let
ŽANR: akcija, kriminalka, drama
NA SPOREDU: ob torkih ob 22.00