Arhiv novic

TV3: Zmenki

 

V ponedeljek ob 20. uri gre zares: Rado Mulej in Zmenki na TV3

 

Z 28. avgustom ob 20. uri na program TV3 prihaja oddaja ZMENKI! z legendarnim voditeljem Radom Mulejem, ki bo brez dlake na jeziku razbijal napetost tekmovalcev in jim pomagal sproščenost vnesti v spoznavanje novih ljudi. Oddaja bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri.

 

»Ker sem že kar nekaj časa trenutno samski, mi oddaja Zmenki veliko pomeni. Mogoče tudi jaz najdem sorodno dušo,« je tik pred začetkom zaupal voditelj Rado Mulej in dodal: “Moje ljubezensko življenje pa je bilo vedno odštekano.«

 

Glede samskega življenja pa meni, da »samsko življenje končaš takrat, ko najdeš res pravo sorodno dušo. Prej pa je bolje, da si samski. Če se zaletiš v vezo in samo zato, da imaš vezo, je to po navadi katastrofa. Tako, da res se morata čutiti.«

 

Spoznavanje bo s pomočjo oddaje Zmenki dobilo čisto novo dimenzijo. Zmenkarjenje in iskanje ljubezni namreč še nikoli ni bilo tako zakomplicirano! In iskanje partnerja še nikoli tako naporno!

 

Ne gre za tipične zmenke, ko kandidati/kandidatke le odgovarjajo na zastavljena vprašanja, ampak jih čakajo tudi izzivi (naloge). Če na zastavljeno vprašanje odgovorijo všečno ali če opravijo izziv, se pomaknejo polje naprej proti tarči (moškemu/ženski) za katerega/katero se potegujejo. Tisti/tista, ki prva pride do tarče, si prisluži z njim/njo zmenek.

 

Pri oddaji bo sodeloval tudi največji slovenski spoznavni portal ona-on.com" - https://www.ona-on.com/.

NAPOVEDNIK: https://www.youtube.com/watch?v=MdJGWi2SNLg