Arhiv novic

FOX HD: Brezglavi jezdec, 4. sezona

 

Od 19. junija ob ponedeljkih ob 22.00
Premiera za regijo

 

BREZGLAVI JEZDEC se vrača v prelomni četrti sezoni, polni nadnaravnih bitij, skrivnostnih dogodkov in iskanja resnice o življenju Prič.

 

Po 250-letnem spanju je Ichabod Crane (Tom Mison) življenje in znanje o nadnaravnem posvetil boju proti demonskim silam, ki oblegajo Spečo dolino v sedanjosti. Toda po prelomnih dogodkih v zadnji sezoni se je Cranu svet postavil na glavo, ko je umrla njegova partnerka in priča kot on, Abbie Mills. Iz kraja ga je nato odpeljala skrivnostna skupina, ki mu je obljubila, da bo vodil organizacijo za boj proti zlobnim silam, ki jo je pred več sto leti ustanovil sam George Washington.

 

Crane je zdaj v povsem novem mestu in dela s povsem novimi zavezniki. Odpravi se na do zdaj najpomembnejšo nalogo: prestolnico mora rešiti pred onstranskimi grožnjami, ki obljubljajo škodo, ne le deželi in ljudem, temveč tudi demokraciji. V četrti sezoni se lahko nadejamo nepričakovanih preobratov, napetih prizorov, humorja in nenavadnih zgodb, po katerih je znana serije BREZGLAVI JEZDEC, skupaj z novimi presenetljivimi pustolovščinami za Crana, Jenny Mills (Lyndie Greenwood) in druge najljubše junake.

 

Igrajo:
Tom Mison kot Ichabod Crane
Janina Gavankar kot Diana Thomas
Lyndie Greenwood kot Jenny Mills
Jerry Mackinnon kot Jake Wells
Rachel Melvin kot Alex Norwood
Oona Yaffe kot Molly Thomas
Jeremy Davies kot Malcolm Dreyfuss

 

IZVIRNI NASLOV: Sleepy Hollow

DOLŽINA: 60 minut

CILJNO OBČINSTVO: vsi od 18 do 49 let

ŽANR: domišljijska detektivka, drama, pustolovščina

NA SPOREDU: ob ponedeljkih ob 22.00