Arhiv novic

FOX Crime HD: Rosewood, 2. sezona

 

Od 12. januarja ob četrtkih ob 22.00
Premiera za regijo
Pod vodstvom izvršnega producenta Todda Harthana prihaja druga sezona forenzične serije ROSEWOOD, kjer še vedno spremljamo dr. Beaumonta Rosewooda, Jr. (Morris Chestnut), najboljšega miamijskega zasebnega patologa. Genialen, kul in izjemno karizmatičen Rosewood sodeluje z odločno detektivko Annalise Villa (Jaina Lee Ortiz), da bi našel sledi, ki jih ne vidi nihče drug, in pomagal miamijski policiji rešiti najtežje primere.

Rosewoodu sta se v laboratoriju pridružili njegova sestra in "kraljica toksikologije" Pippy (Gabrielle Dennis) ter strokovnjakinja za DNK Tara Milly Izikoff, znana tudi kot TMI (Anna Konkle), ki je Pippyjina nekdanja zaročenka. Rosewoodova mama Donna (Lorraine Toussaint) je upokojena šolska ravnateljica in ločenka. Svojima otrokoma se je pridružila v laboratoriju, kjer je včasih naporna sodelavka. Ekipo zaokrožita detektiv Ira Hornstock (Domenick Lombardozzi), ki je odličen vodja, kadar ne gre za njegovo zasebno življenje, in najnovejši član miamijske policije, načelnik Ryan Slade (Eddie Cibrian, Na kraju zločina: Miami), moški s skrivnostno preteklostjo, ki bo dodatno zapletel že tako zmeden odnos med Rosewoodom in Villo.
Rosewooda tare veliko zdravstvenih težav, zato meni, da je vsak trenutek življenja, še tako majhen, dragocen in ga je treba živeti na polno. Zaradi tega izostrenega zavedanja opazi podrobnosti na truplih, ki jih drugi ne morejo. Najbolj pa ga žene misel na to, da so žrtve oropali življenja.


Na koncu prve sezone je vse kazalo na to, da si bosta Rosie in Villa končno izkazala čustva. Rosie je naletel na nekaj informacij, zaradi katerih je moral začeti preiskavo brez Ville. Kar je odkril, bi lahko za vedno spremenilo njuno razmerje.

To sezono se Rosewood in Villa odpravita v New York, da bi rešila umor njenega moža Eddieja in prevzela primere, povezane s bratovščinami na kolidžu, plastično kirurgijo, iskanjem zaklada in santerio.


Igrajo:
Morris Chestnut kot dr. Beaumont Rosewood, Jr.
Jaina Lee Ortiz kot detektivka Annalise Villa
Gabrielle Dennis kot Pippy Rosewood
Anna Konkle kot Tara Milly Izikoff
Domenick Lombardozzi kot detektiv Ira Hornstock
Lorraine Toussaint kot Donna Rosewood
Eddie Cibrian kot načelnik Ryan Slade


IZVIRNI NASLOV: Rosewood
DOLŽINA: 60 minut
CILJNO OBČINSTVO: vsi od 18 do 49 let
ŽANR: drama, detektivka
NA SPOREDU: ob četrtkih ob 22.00