Arhiv novic

FOX Life HD: Obsodba, 1. sezona


Od 10. januarja ob torkih ob 22.00
Premiera za regijo


V seriji Obsodba igrajo Hayley Atwell (Maščevalci: Ultronova doba), Eddie Cahill (Na kraju zločina: New York) in Shawn Ashmore (Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti). Zgodba se vrti okrog Hayes Morrison (Hayley Atwell), genialne, vendar uporniške hčerke nekdanjega predsednika, ki po izsiljevanju sprejme službo vodje nove newyorške enote za pošteno sojenje na uradu državnega tožilca. Hayesova kmalu ugotovi, da uživa v iskanju resnice v srcu skrivnosti kot tudi v premagovanju nepopolnega sistema.


Skupaj s svojo ekipo odvetnikov, preiskovalcev in forenzičnih strokovnjakov preverja primere, kjer obstaja sum, da so za zločin obsodili napačnega človeka. Drzni, neposredni, predani in nepopustljivi člani ekipe CIU se ne razumejo vedno, vendar njihova trenja niso nič v primerjavi s tem, s čimer se morajo soočati zunaj enote. Nasprotujejo jim policisti, odvetniki, forenziki, znanstveniki in sodniki, zato mora ekipa dvomiti o vsem in vse preveriti. Nimajo izbire, saj gre za človeška življenja.


Dramo je napisala Liz Friedman (Zdravnikova vest), ki je v seriji izvršna producentka skupaj s soustvarjalko Liz Friedlander (Lov na morilca), Markom Gordonom (Talenti v belem) in Nicholasom Pepperjem (Quantico).


Igrajo:
Hayley Atwell, Eddie Cahill, Shawn Ashmore, Merrin Dungey, Manny Montana, Emily Kinney


IZVIRNI NASLOV:
Conviction Y1
DOLŽINA: 60 minut
CILJNO OBČINSTVO: vsi od 18 do 49 let
ŽANR: drama
NA SPOREDU: ob torkih ob 22.00