Arhiv novic

Hit serije na kanalu AXN Adria


VLADAVINA 3

Serija Vladavina spremlja življenje mlade škotske kraljice Mary Stuart, ki s svojimi spremljevalkami z dvora prispe v Francijo, da bi tako utrdila strateško zavezništvo med tema dvema silama. Da bi se to uresničilo, mora poskrbeti tudi za uveljavitev dogovorjene zaroke s princem Francoisom, kar ji uspe. Mary končno postane žena francoskega kralja, s čimer si nakoplje številne sovražnike in se zaplete v nepregledno mrežo dvorskih intrig, ki so prežete s politiko in ljubezenskimi aferami.


Tretja sezona se začne z dogodki, ki so povezani z zadnjimi dnevi francoskega kralja Francoisa zaradi težke bolezni in posledične smrti. Mary tako postane vdova in se znajde v težkem položaju, ker ni več francoska kraljica. Francoisov brat Charles je okronan za novega mladoletnega kralja, poleg njega vlada Catherine de Medici. V tretji sezoni je pomembno prizorišče dvor kraljice Elizabeth, ki dela proti Mary in skriva ljubezensko afero z Robertom Dudleyjem.


Fotografije dobite na povezavi: https://we.tl/tH4c2o3oi1


ŠKORPIJON 2

Dogajanje v seriji se osredotoča na Walterja O’Briena in njegovo ekipo odpadnikov, ki jih rekrutira zvezni agent Cabe Gallo iz Oddelka za državno varnost, ker želi ustanoviti enoto Škorpijon, zadnjo obrambno črto v primeru zapletenih, visokotehnoloških groženj s celega sveta. Enota vključuje O’Briena, enega najbolj inteligentnih ljudi na svetu, (njegov IQ znaša 197) in njegove prijatelje: Sylvesterja Dodda, ki se kot človeški kalkulator ukvarja s statistiko, Happyja Quinna, čudežnega otroka mehanike, in Tobyja Curtisa, izvrstnega psihiatra. Z njimi je tudi Paige Dineen, nekdanja natakarica, ki izvrstno komunicira z ljudmi in članom enote prevaja resnični svet. Oni pa ji v zameno pomagajo pri boljši komunikaciji z njenim izjemno inteligentnim sinom Ralphom. Po travmatičnem finalu prve sezone se enota vrača na delo v drugi sezoni, čeprav Walter še vedno čuti fizične in psihične posledice avtomobilske nesreče. Že v prvem delu se zapletejo v krizo z ruskim jedrskim satelitom, ki je zavil iz orbite in pada proti južni Kaliforniji.


Fotografije dobite na povezavi: https://we.tl/TTztCwpuW0

 

CSI: CYBER ZLOČINI 2

Posebna agentka Avery Ryan vodi Oddelek za kibernetske zločine znotraj FBI-ja, enoto na prvi bojni črti obračunavanja z nezakonitimi dejavnostmi, ki se začnejo kot ideja v glavi, živijo na medmrežju in se izvedejo v resničnem svetu. Iz prve roke ve, kako današnja tehnologija omogoča ljudem, da živijo v senci interneta in izvajajo težke zločine globalnih razsežnosti. Ryanin nadzornik, izkušen zvezni agent in pomočnik direktorja Simon Sifter, je zadolžen za urejanje odnosov med kibernetskim oddelkom in drugimi vejami oblasti. Ekipo sestavljajo še agent Elijah Mundo, samozvani odvisnik od akcije, Daniel Krumitz, introvertirani genialec hitrega jezika, Brody Nelson, heker, ki je med zločinom in oblastjo izbral delo za FBI, in Raven Ramirez, novinka in strokovnjakinja za družbena omrežja.


Ko drugi agenti iščejo zločince po mračnih ulicah, Ryan in njena ekipa preiskujejo temno stran interneta. Tam se zlo skriva v kotičkih največje mreže, zločinci so anonimni, denarju je težko priti na sled in vse, kar je na prodaj, je oddaljeno samo en pritisk tipke. Zločini povezani z internetom, hekanje, kibernetske tatvine, izsiljevanje, spolni prestopki, kraje identitete in še mnoge stvari, ki spadajo pod pristojnost FBI-ja, bodo prišle v roke karizmatični agentki in njenim "neprilagojenim" sodelavcem.


Fotografije dobite na povezavi: https://we.tl/jMubD6yk7m

 

OD MRAKA DO ZORE

Nadnaravna kriminalistična serija o bratih Gecko, Richieju in Sethu, ki sta nasilna in nepredvidljiva. Išče ju tako FBI kot teksaški ranger Freddie Gonzalez, ki je po ropu banke, v katerem je umrlo več ljudi, za pomoč prosil svojega mentorja Earla McGrawa. Na poti do mehiške meje srečata nekdanjega ministra Jacoba Fullerja, ki ga skupaj z njegovo družino ugrabita. Narko kralj Don Carlos jih preusmeri v slačiklub, v katerem se nahajajo vampirji, tako da se morajo boriti proti njim.


Fotografije dobite na povezavi: https://we.tl/kxlRz8UxXK

 

KAKO SE IZMAZATI Z UMOROM 3

Samo najboljši študenti dobijo priložnost za delo v odvetniški pisarni svoje profesorice Keating. To je življenjska priložnost, ena izmed tistih, ki spremenijo življenje za vedno. Sploh kadar se v to vplete umor.


Genialna, karizmatična in zapeljiva profesorica prava Annalise Keating se poveže s štirimi najboljšimi študenti, ki obiskujejo njen predmet Kako se izmazati z umorom. Ambiciozni študenti ne vedo, da bodo morali svoje znanje uporabiti v resničnem življenju, ko se bodo znašli v primeru umora, ki bo pretresel fakulteto in spremenil potek njihovih življenj.


Fotografije dobite na povezavi: https://we.tl/08kcgWBTD8