Arhiv novic

FOX HD decembra

 

Živi mrtveci, 7. sezona
Ob ponedeljkih ob 22.00
Nove epizode za regijo


Do te točke so naši junaki preživljali kalvarijo... Bolezni, lakoto, množice zombijev, tragedije, izdajstva in nepredstavljive izgube. Zaradi te preizkušnje so postali grozljivi, močni in neustavljivi.


Na začetku prve sezone te moči ni več. Našli so varnost in stabilnost. Ustvarili so si dom. Mislili so, da je ta svet njihov. Mislili so, da zdaj poznajo novo nastali svet, a so se motili.

V prvi polovici sedme sezone vidimo našo skupino razkropljeno, zlomljeno, žalujočo. Ljudje poskušajo najti upanje, medtem ko živijo v represiji. Negan bo uspešno zbral preživele pod svojim nadzorom. Prepričal jih bo, naj živijo po njegovih pravilih. Pokaže jim, kakšna grozljiva usoda jih čaka, če pravil ne bodo upoštevali.

Naši junaki ne vedo, kaj se je zgodilo. Od skupine so se ločili pomotoma ali po svoji volji. Izvedeli bodo, da tudi oni ne morejo pobegniti preobratu v njihovem svetu. V tej polovici sezone bomo spremljali nov začetek teh junakov.


Glavna tema sezone je nov začetek. Svet ni tak, kakršnega so poznali. Večji je in celo nevarnejši.


IZVIRNI NASLOV: The Walking Dead
DOLŽINA: 60 minut
CILJNO OBČINSTVO: vsi od 18 do 49 let
ŽANR: grozljivka, drama
NA SPOREDU: ob ponedeljkih ob 22.00

 

 

Chance, 1. sezona
Ob torkih ob 22.00
Nove epizode za regijo


Provokativni psihološki triler CHANCE temelji na romanu Kema Nunna. V središču je Eldon Chance (Hugh Laurie), nevropsihiater v San Franciscu, ki se proti svoji volji spusti v nevaren svet nasilja, napačnih identitet, policijske korupcije in duševnih bolezni. Po slabi odločitvi glede bolnika, ki morda, ali pa ne, trpi za motnjo multiple osebnosti, Chance postane tarča svoje žaljive žene, ki je po naključju tudi neusmiljena policijska detektivka. Nenadoma se nad Chanca zgrne kup stvari. Spusti se v temačno podzemlje mesta in krmari med ženo, od katere se ločuje, ter hčerko v nemirnih najstniških letih. Kmalu se preda raziskovanju enega zadnjih človeških neosvojenih območij, temnega neznanega sveta človeškega uma.


Igrajo:
Hugh Laurie kot Eldon Chance
Ethan Suplee kot D
LisaGay Hamilton kot Suzanne Silver
Greta Lee kot Lucy
Stefania Owen kot Nicole Chance
Paul Adelstein kot Raymond Blackstone
Gretchen Mol kot Jaclyn Blackstone

IZVIRNI NASLOV:
Chance Y1
DOLŽINA: 60 minut
CILJNO OBČINSTVO: vsi od 18 do 49 let
ŽANR: drama
NA SPOREDU: ob torkih ob 22.00