Arhiv novic

E!: Uloviti Kelce-ja

 
športni superzvezdnik se videva s 50 žensk, da bi našel ljubezen svojega življenja-nova serija “ Uloviti Kelceja” (Catching Kelce)


Superzvezdnik ameriškega nogometa, Tarvis Kelce, bo poskusil uporabiti popolnoma nov sistem obrambe v iskanju »tiste ta prave« v najnovejši nadaljevanki kanala E! „ULOVITI KELCE-ja“ (CATCHING KELCE) ki se premierno predvaja v

petek 14. oktobra ob 21:00!


Petdeset zaželenih samskih žensk, med katerimi so tudi bivše WAGS (soproge in dekleta športnih zvezdnikov), vrhunske športnice, zvezdnice družbenih medijev, podjetnice, slavnostne lepotice iz različnih mest in fitnes manekenke iz vseh krajev Združenih držav, bo povabljeno v Los Angeles , da bi lahko omenjeni športnik, ki ima zelo rad zabavo, našel »tisto ta pravo!«, ki bo postala njegova »soigralka« za vse življenje. Da bi mu pomagali pri tej njegovi izredno težki odločitvi je Tarvis kot pomoč angažiral svoja »«fanta«,ki ga najbolj poznata: svojega starejšega brata , centra iz tima Philadelphia Eagles, Jason Kelce-a in svojega dolgoletnega menedžerja, Aarona Eanes-a.

50 zaželenih samskih žensk se bo zbralo v Memorial Coliseumu v Los Angelesu, kjer bo dobila vsaka izmed njih samo 60 sekund, da na enega izmed najbolj zaželenih samcev iz NFL pusti dolgotrajen prvi vtis. Nato bo moral Tarvis hitro zožiti izbor in iz skupine 50 žensk izbrati 20 tistih, ki se bodo vselile v razkošno hišo v Los Angelesu. Po vselitvi bodo Tarvis in njegova fanta odločili, katera izmed žensk bo ostala v hiši, kdo pa se bo moral izseliti. Tu pride do obrata: v vsaki epizodi si bo Tarvis izbral eno izmed žensk, ki jo bo povabil na skupni zmenek, na katerem bo vse, kar se bo dogajalo, tudi predvajano, sama izbrana ženska pa bo morala strateško odločiti, katera druga dekleta bo še povabila s seboj. Na koncu tega skupnega sestanka bo Tarvis odločil, katero dekle bo popeljal na VIP sestanek,želja vseh deklet pa je, da bodo ravno one povabljene. V tem trenutku se vsiljuje naslednje vprašanje: ali naj izbereš prijateljice in si obdržiš njihovo lojalnost, ali pa je treba izbrati »najslabše« nasprotnice, da bi bila lahko ti tista, ki bo opažena? Tu se potegujejo črte in preizkušajo novonavezana prijateljstva, ko ženske tehtajo katera izmed njih bo dobila možnost preživeti dodaten čas s tem ekscentričnim superzvezdnikom ameriškega nogometa, ki se rad dobro zabava. Na koncu vsake epizode se bo moral Tarvis posloviti z eno izmed deklet ,ki se bo odpravila domov v državo, iz katere je prišla.

Travis Kelce se trenutno pripravlja na četrto sezono, v kateri bo igral kot superzvezdnik na obrambni poziciji za moštvo Kansas City Chiefs. Visok je 195cm in težak 118kg, Deadspin ga je imenoval za naslednjega revolucionarnega igralca na poziciji tight end-a, NFL Spin Zone pa ga je razglasila za enega izmed najsijajnejših zvezd,ki igra na poziciji tight end v novejši zgodovini, in sicer ne le zaradi njegovih igralskih zmožnosti temveč tudi zaradi njegove energije in karizme, ki je očitna tudi na terenu in izven njega. Ker prizadevno dela tudi za svojo humanitarno organizacijo Eighty-Seven & Running (Oseminsedemdeset gremo naprej), Tarvis preživlja veliko časa z otroci, ki niso imeli sreče v življenju. Bil je star komaj 26 let ko je dosegel vse, in sicer v začetnih fazah svoje elitne kariere v NFL-ju.