Arhiv novic

HBO HD: Westworld

 

Ekskluzivna Premiera Nove Serije Originalne Hbo Produkcije
Westworld

Izvršni Producenti Jonathan Nolan, J.J. Abrams In Lisa Joy; V Glavnih Vlogah Anthony Hopkins, Ed Harris In Evan Rachel Wood


Premiera: 03. Oktobra Ob 20h, Ekskluzivno Na HBO-ju
Od Jutarnjih Ur Dostopno Preko Storitve HBO GO


Home Box Office, vodilna premium televizijska mreža, s ponosom najavlja ekskluzivno premiero nove HBO originalne serije „Westworld“, ki bo na HBO kanalu predvajana v ponedeljek, 3. oktobra ob 20h. Novi deli bodo predvajani ob ponedeljkih ob enakem času.


Prvi del „Westworlda“ bo danes dostopen tudi na naših storitvah videa na zahtevo - HBO On Demand in HBO GO.


O seriji:
Enourna dramska serija WESTWORLD je temačna odiseja o nastanku umetne zavesti ter prihodnosti grešnih misli, ki se odvija na prehodu med bližnjo prihodnostjo in fiktivno preteklostjo; Westworld je svet, kjer zadostijo vsakršni želji in domišljiji obiskovalcev.
Izjemno igralsko zasedbo z Anthonyjem Hopkinsom na čelu, sestavljajo tudi Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton in Jeffrey Wright, serijo Westworld pa je navdihnil istoimenski celovečerni film iz leta 1973, ki ga je po lastnem scenariju režiral Michael Crichton („Jurski park“). Film Westworld („Zahodni svet“) bo na kanalu HBO 2 predvajan pred premiero serije, in sicer 1. oktobra ob 19h, od tega dneva naprej pa bo dostopen tudi preko storitve www.HBOGO.si.

Izvršni producenti:
Desetdelno serijo Westworld sta za televizijo ustvarila izvršna producenta Jonathan Nolan („Interstellar“, „Vitez teme“) in Lisa Joy („Pushing Daisies“, „Burn Notice“). Ostali izvršni producenti so še J. J. Abrams in Bryan Burk („Lost“, novi filmi „Zvezdne steze“ in „Vojne zvezd“) ter Jerry Weintraub.
„Če bi se lahko popolnoma prepustili domišljiji in počeli vse kar si bi zaželeli – menite, da bi o sebi spoznali stvari, ki si jih niste želeli?“ - Jonathan Nolan


V glavnih vlogah:
Dr. Robert Ford (Anthony Hopkins)
Prvi v Westworldovi izjemni igralski zasedbi je Anthony Hopkins "Noah", dobitnik oskarja za film "Ko jagenjčki obmolknejo") kot dr. Robert Ford, ustanovitelj tematskega zabavišča Westworld, ki ima za park in njegov razvoj brezkompromisne načrte.


Mož v črnem (Ed Harris)
Ed Harris ("Snowpiercer", zlati globus za film "Game Change", nominiranec za oskarja za filma "Pollock" ter "Apollo 13") kot Mož v črnem, utelešenje čistega zla v enem človeku.

 

Dolores Abernathy (Evan Rachel Wood)
Evan Rachel Wood (seriji HBO "Mildred Pierce" ter "True Blood") kot Dolores Abernathy, rančerjeva hči, ki začenja spoznavati, da je njen idilični obstoj samo spretno udejanjena laž.

 

Teddy Flood (James Marsden)
James Marsden ("The D Train", franšiza "Možje X") kot Teddy Flood, nov gost s tesno in ponavljajočo se zvezo z Dolores.

 

Maeve Millay (Thandie Newton)
Thandie Newton ("Half of a Yellow Sun", "Misija: Nemogoče 2") kot Maeve Millay, lastnica bordela z občutkom za preživetje.

 

Bernard Lowe (Jeffrey Wright)
Jeffrey Wright (franšiza "Igre lakote", seriji "Confirmation" in "Imperij pregrehe") kot Bernard Lowe, genialni ter idealistični vodja oddelka za programiranje v Zahodnem svetu.

 

Ostali člani ekipe so Tessa Thompson ("Creed: Rojstvo legende"), Sidse Babett Knudsen ("Borgen"), Jimmi Simpson ("Hiša iz kart"), Rodrigo Santoro ("33"), Shannon Woodward ("Vzgoja za začetnike"), Ingrid Bolsø Berdal ("Chernobyl Diaries"), Ben Barnes (franšiza "Zgodbe iz Narnije"), Simon Quarterman ("The Devil Inside"), Angela Sarafyan (saga "Somrak: Jutranja zarja"), Luke Hemsworth ("Infini") ter Clifton Collins, Jr. ("Star Trek").