Arhiv novic

FOX HD: Imperij, 3. sezona


Od 23. septembra ob petkih ob 21.00
Premiera za regijo

Imperij je napeta seksi drama o vodji glasbenega imperija, čigar trije sinovi in žena se borijo za njegov prestol.
V seriji igrajo nominiranec za oskarja Terrence Howard in nominiranec za oskarja ter emmyja Taraji P. Henson. Glasbo so ustvarili uspešni producenti Timbaland, Jim Beanz in Ne-Yo. Producenti IMPERIJA so nominiranec za oskarja Lee Daniels (Batler, Življenje je dragoceno), dobitnik emmyja Danny Strong (Sprememba igre, Batler) ter dobitnik oskarja in emmyja Brian Grazer (Čudoviti um, 24).

Lucious Lyon (Howard) je kralj hip-hopa. Izjemno nadarjeni umetnik, direktor Empire Entertainmenta in nekdanji ulični nasilnež že leta nemoteno kraljuje. Toda ko začne bitko, kot verjame, z usodno boleznijo, Lucious pozove sinove (Jussie Smollett kot Jamal, Bryshere "Yazz" Gray kot Hakeem in Trai Byers kot Andre), naj tekmujejo za njegov prestol. Naloga je še toliko bolj zapletena, ker se je vrnila njihova mama in Luciousova bivša žena Cookie (Henson), ki so jo izpustili iz zapora.

IMPERIJ je serija Imagine Television v sodelovanju s 20th Century Fox Television. Avtorja serije sta Lee Daniels in Danny Strong. Izvršni producenti so Lee Daniels, Danny Strong, Brian Grazer, Ilene Chaiken (Ženske zadeve) in Francie Calfo (Tisti, ki ubijajo, V senci tolpe).
Distributer serije IMPERIJ je 20th Century Fox Television Distribution.

Igrajo:

Terrence Howard (Lucious Lyon)
Taraji P. Henson (Cookie Lyon)
Jussie Smollett (Jamal Lyon)
Bryshere Y. Gray (Hakeem Lyon)
Trai Byers (Andre Lyon)
Grace Byers (Anika Calhoun)
Kaitlin Doubleday (Rhonda Lyon)
Gabourey Sidibe (Becky)
Ta'Rhonda Jones (Porsha)
Serayah (Tiana)
Xzibit (Leslie "Shyne" Johnson)

IZVIRNI NASLOV: Empire
DOLŽINA: 60 minut
CILJNO OBČINSTVO: vsi od 18 do 49 let
ŽANR: drama
NA SPOREDU: ob petkih ob 21.00