Arhiv novic

Viasat_Izbor vsebin za 30. teden (20. - 26. julij)

 

VIASAT Nature: Najboljše Od Ostalih - Mogočne Reke - S1 EP1 @ ponedeljek, 20. julij, 19:45
Pregled: Izginjanje sladkovodnih velikanov je veliko opozorilo za lovca na pošasti in biologa Jeremyja Wada. Jeremy se odpravi na globalno potovanje, da bi odkril resnico.
Epizoda 1: Ikonična Ganga, najbolj oboževana reka na svetu, je v težavah. Jeremy odpotuje v Indijo, kjer ga raziskovanje vodi od lovcev na rake v rečni delti do gorovij v lovu za redkim plenilcem.


TV1000 Balkan: Filmska Noč - Begavki @ torek, 21. julij, 21:00
Pregled: Svobodomiselna, štirikrat poročena Marry Jo in njena dvanajstletna hči se podata na pot iz Missourija proti San Diegu v iskanju novega doma, ljubezni in življenja.
Vloge: Janet McTeer, Kimberly J. Brown, Jay O. Sanders


VIASAT Explore: Najboljše Od Ostalih - Prenova Krip - S1 EP1 & EP2 @ sreda, 22. julij, 21:50 & 22:35
Pregled: Gus Gregory in Will Trickett sta postavila svoji karieri na stranski tir, da bi lahko uresničila svoje sanje in zaslužila s preprodajo avtomobilov. Na voljo imata zelo omejen proračun, zato se osredotočita na vozila, ki jih nihče ne mara.
Epizoda 1: Gus in Will se odpravita v lov na legendo, ki je videla že boljše čase: rjav porsche 924, ki je potreben temeljite prenove tako od zunaj kot od znotraj. Ali naj ga fanta kupita?
Epizoda 2: Gus in Will iščeta nekaj bleščečega, zato se odpravita na lov za predelano mazdo MX-5. Avto je na prvi pogled videti odlično, toda vse to se razblini v trenutku, ko ga dvigneta v zrak.


VIASAT History: Najboljše Od Ostalih - Starodavne Supergradnje - S1 EP1 @ četrtek, 23. julij, 22:55
Pregled: Odkrijte gradbene skrivnosti v ozadju najslavnejših svetovnih konstrukcij. Ta čudesa si bomo ogledali iz različnih perspektiv, od satelitskih posnetkov do makro in mikroskopskih nivojev.
Epizoda 1: Občina Mont Saint-Michel je zgrajena na velikem bloku granita in skriva številne skrivnosti. Strokovnjaki bodo z napredno tehnologijo temeljito preučili to staro čudo, da bi razkrili njene skrivnosti.


VIASAT History: Najboljše Od Ostalih - Berlin 1945 - S1 EP1 @ petek, 24. julij, 21:00
Pregled: Potujemo v najusodnejše leto Berlina skozi oči nemškega naroda in zavezniških vojakov. To je zgodba o osvoboditvi, padcu in ponovni obnovi.
Epizoda 1: Potujemo v najusodnejše leto Berlina skozi oči nemškega naroda in zavezniških vojakov. To je zgodba o osvoboditvi, padcu in ponovni obnovi.


EPIC Drama: Drugačna Šansa – Kri Dunaja - S1 EP2 @ sobota, 25. julij, 21:45
Pregled: Max Liebermann, učenec Sigmunda Freuda, pomaga Oskarju Rheinhardtu pri preiskavi serije grozljivih umorov v okolici kavarn in opernih hiš na Dunaju v 1900-ih letih.
Epizoda 2: Maxovo zaročno zabavo zmotijo novice o grozljivi seriji umorov. Oskar aretira osumljenca na podlagi oprijemljivih dokazov, a Max kljub temu ni prepričan, da so prijeli pravega nepridiprava.


TV1000 Balkan: Filmska Noč - Dajmo, Punce: Borba Do Konca @ nedelja, 26. julij, 21:00
Pregled: Ostroumna navijačica latinskega porekla je premeščena na srednjo šolo zahodnega Los Angelesa, kjer se mora pomeriti z izredno tekmovalno kapetanko za mesto v navijaški skupini.
Vloge: Christina Milan, Vanessa Born, Gabrielle Dennis