Arhiv novic

HBO HD in HBO GO: Vem, da je to res

 
Premiera nove HBO serije
Vem, da je to res (I Know This Much Is True)
11. maja na HBO GO-ju in HBO-ju

 

Nova HBO serija „Vem, da je to res“ (I Know This Much Is True), ki temelji na knjižni uspešnici Wallyja Lamba iz leta 1998, bo premierno predvajana 11. maja ob 20.00h na HBO kanalu, na ta dan pa bo na voljo tudi preko storitve HBO GO.

 

Pripoved v šestih delih spremlja družinsko sago v Združenih državah Amerike v dvajsetem stoletju, kjer se odvijata vzporedni življenji bratov dvojčkov, Dominicka in Thomasa Birdseyja (oba igra emmyjev nagrajenec Mark Ruffalo), v epski zgodbi o izdaji, žrtvovanju in odpuščanju. Serija prikazuje Dominicka in Thomasa v različnih obdobjih njunih življenj; začenja se v sedanjosti, ko se brata bližata srednjim letom, prikaz pa dopolnjujejo Dominickovi spominski prebliski, v katerih se vrača v njuno mladost.

 

Oskarjevka Melissa Leo igra Dominickovo in Thomasovo mamo, prejemnica Emmyja Rosie O’Donnell igra socialno delavko Liso Sheffer, Archie Panjabi je v vlogi Thomasove psihologinje, Juliette Lewis igra Nedro Frank, Dominickovo zaposleno, Kathryn Hahn pa je Dominickova bivša žena Dessa Constantine. Imogen Poots igra Dominickovo dekle Joy Hanks, John Procaccino je v vlogi Dominickovega in Thomasovega očima, Rob Huebel je Dominickov najboljši prijatelj Leo, Philip Ettinger pa igra dvojčka, ko sta bila še najstnika.

 

Derek Cianfrance in Mark Ruffalo sta hkrati tudi izvršna producenta serije, skupaj z Greggom Fienbergom, Lynette Howell Taylor, Benom Browningom, Glenom Basnerjem, Anyo Epstein in Wallyjem Lambom.


Fotografije: https://filecloud.hbo.hu/url/5pa5hbxe4wwq
Napovednik: https://www.youtube.com/watch?v=mcqlxrr3eMg
HBO GO: https://hbogo.si/serije/vem-da-je-to-res/1-sezona