Arhiv novic

E!: Botched, 6. sezona

Botched Special predstavlja najbolj ekstremne bolnike iz serije in bo prikazana 8. novembra ob 21:00

 

Slavna plastična kirurga dr Terry Dubrow in dr Paul Nassif se ukvarjata s še bolj zanimivimi primeri in to z neverjetnimi rezultati!

 

Hit resničnostna serija Botched se v šesti sezoni vrača na kanal E!, 15. novembra ob 21:00. Dr Terry Dubrow in dr Paul Nassif bosta gledalcem še enkrat predstavila svoje izjemno znanje in duhovite šale v operacijski sobi, medtem ko spreminjata in popravljata v najbolj zahtevnih primerih rekonstrukcije v plastični kirurgiji. V tej sezoni doktorji sprejemajo še grozljivih katastrof, ki jih je povzročila plastična kirurgija in spreminjajo življenja svojih obupanih pacientov.

Med drugim je tukaj žena, ki ji iz lica rastejo sramne dlake zaradi neuspele presaditve kože, zatem pacient z neskončno nestabilnim vsadkom v zadnjici kot tudi žena, ki so ji spakirali štiri prsne vsadke. Zdravniki naletijo na bolj neverjetne prizore, kot pacientka z ogromnimi (bolonjskimi) areolami, pa na primer "vrat pelikana" in z "Ostržkovim nosom", tukaj pa so tudi nekonvencionalne zahteve pacientov, kot je bila zahteva Britanke, ki želi biti videti kot pevec Jimin iz popularne K-Pop skupineBTS, ali želja transspolne ženske, da se spremeni v real-life Bratz lutko ... in naravno, to še ni vse.

 

Oglejte si najbolj pretresljive trenutke iz tega šov programa, neverjetne preobrazbe in ekstremne paciente cele serije v epizodi Most Outrageous Patients Special (Special z najbolj neverjetnimi pacienti), ki bo prikazana 8. novembra ob 21:00.

 

V sezoni šest premierov serije Botched, dr Dubrow in dr Nassif se srečujeta z resničnostno zvezdo in nekdanjo pacientko, Tiffany "New York" Pollard. Tiffany se vrača k zdravnikom v iskanju odgovorov, potem ko je izkusila simptome BII (Breast Implant Illness - Bolezen prsnih vsadkov), slabega zdravstvenega stanja, ki so ga povzročili vsadki.
Pacientka Gia Gotham je prišla na pregled, dr Dubrow pa je ugotovil, da takšnega povečanja prsi "še nikoli ni videl". Ta cos-play nevarna ženska je zaradi svojega nočnega življenja, naredila nekatere spremembe telesa, vključno z razcepljenim, kačjim jezikom in nevarno velikimi prsmi. Da bi povrnila zaupanje, je Gia v enem trenutku vgradila ogromne vsadke, ki so ji zvili hrbtenico, toda te prsi v njenem umu še vedno niso dovolj velike! Tu je tudi zavrnjen pacient Jonathan Fung, ki se je vrnil k zdravnikom, in obupno poiskal pomoč, potem ko je nadaljeval z injekcijami lip fillera, čeprav je bilo to v nasprotju z njihovimi nasveti.

 

Botched je producirala Evolution Media, izvršni producenti so Douglas Ross, Alex Baskin, Tina Gazzero Clapp, Matt Westmore in Sarah Kane kot tudi dr Terry Dubrow in dr Paul Nassif. Louis Boyd je koproducent.

 

Nova Sezona Botched, Hit Resničnostnega Šova O Preobrazbi, Začenja S Premiernim Prikazovanjem Na Kanalu E! 15. novembra ob 21:00

 

Spremljajte Botched na družbenih omrežjih Facebook, Twitter, in Instagram