Arhiv novic

Travel Channel HD: nove oddaje v novembru

 

Iskalci zlata na Aljaski
Od ponedeljka, 4. novembra, ob 20:00
Rudarjenje je bilo od nekdaj domena trdoživega moškega, odpornega na vse vremenske pogoje in izpostavljenega zdraham nenehnega in pogosto brezplodnega izkopavanja.

Spoznajte Saro-Jane in njene štiri hčere iz južne Kalifornije, ki so združile svoje prihranke in se napotile v Aljasko, da bi ponovno odprle rudnika zlata od preminulega dedka, enega v Nomu in drugega v 800 kilometrov oddaljenem Fairbanksu. SJ in njene hčere delajo z ramo ob rami z aljaškimi rudarskimi ekipami, pri čemer so soočene z vsem, kar ponuja Aljaska. V bitki s časom, saj prihaja zima in z njo konec rudarske sezone, dekleta marljivo garajo, da bi dosegle donos na svojo naložbo in svoji družinski zapuščini povrnile nekdanjo slavo.

 

 

V primežu paranormalnega
Od sobote, 23. novembra, ob 22:00
Ta serija premika meje paranormalnega raziskovanja pod vodstvom Nicka Groffa in izkušene lovke na duhove, Katarine Weidman, ki se bosta za 72 ur zaprla v najbolj grozljive kraje v Ameriki.

Groff in Weidman sta prepričana, da dlje ko bivata na zakletih lokacijah, večja je možnost za vzpostavitev komunikacije z duhovi in več informacij bosta pridobila o neznanem. Od odmaknjene hiše s temačno preteklostjo na podeželju New Yorka, do zapuščene umobolnice v Zahodni Virginiji, Nick in njegova majhna produkcijska ekipa obiščejo lokacije, kamor si drugi doslej še niso drznili stopiti. S pomočjo sodobnih visokoločljivostnih kamer in revolucionarno tehnologijo bodo pridobili presenetljive nove fotografije in zvočne posnetke. Toda misija prinaša določena tveganja: izolirana, izčrpana in duševno zlomljena bosta ranljiva na vse, kar preži v sencah.