Izberite kategorijo:

Trenutno na sporedu

SLO 112:30Čudovita Japonska: prefektura Ivate: Sprostitev ob pari, japonska nanizanka, 79/100
Fascinating Japan! Fascinating Iwate!; Fascinating Japan! Fascinating Iwate! / Steamy Relaxation… / JPN /


Režija: Hiromi Kuwashima

Producent: Kiyoshi Noda

Pripovedovalec: Keiichi Fujimura


Po deželi je zavel suh in hladen zimski veter, zato se bomo sprostili v družbi vroče pare, ki se dviga iznad termalnih kopeli v očarljivih starih gostiščih. Poleg tega pa si bomo privoščili tudi nekaj sveže pripravljenih, vročih jedi, ki v zimskem mrazu pogrejejo tako srce kot duha.

POP TV12:25Gorski zdravnik, 2016
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor IX.
sezona 9, epizoda 13
Nemčija,Avstrija

Martin tokrat skuša pomagati sestrama Kari in Marie, ki sta zboleli za nevarno dedno boleznijo. Toda sestri že nekaj časa ne komunicirata med seboj, saj se je Marie spustila v afero s Karinim možem Thomasom. Nenadoma se zdravstveno stanje Marie poslabša in Martin odkrije, da je bolezen pri njej bolj napredovala kot pri sestri, zaradi česar se bolnici poruši cel svet.

SLO 211:35Dobro jutro
V prvi uri preverjamo aktualno dogajanje doma in po svetu in vas povabimo na kulturne dogodke po Sloveniji. Ste vedeli, da temperatura vašega doma vpliva na zdravje in počutje? Svetujemo, kako učinkovito in varno ogrevati prostore in pri tem prihraniti.

V drugi uri skrbimo za vaše zdravje. Imate težave s ščitnico? Za nasvet vprašajte zdravnika. Preverimo tudi, ali je uporaba mikrovalovne pečice škodljiva in celo rakotvorna.

V zadnji uri druženja gostimo družino Forte-Ivanušič. Z Nano Forte, Juretom Ivanušičem in njuno hčerko Titino bo jutro nasmejano, glasbeno, dobro, najboljše! Bodite z nami.

Kanal A11:50Lepo je biti sosed, 2010
I: Alojz Svete, Vesna Pernarčič Žunić, Gorazd Žilavec, Maša Židanik Bjelobrk... Lepo je biti sosed IV.
sezona 4, epizoda 7
Slovenija

Iva obišče Jehova priča in ga popolnoma prevzame s skrivnostmi te vere. Ko v delavnici prebira njihove revije, mu bog prišepne, da je izbran. Kmalu začne hoditi od vrat do vrat in zagreto širiti vero. Silviki gredo ob tem lasje tako pokonci, da hoče Iva kar zapustiti. Stvari reši Beno, ki mimogrede ustanovi svojo vero, v kateri je glavni greh, če ne piješ pivo. Pa še izkaže se, da se je z Ivom poigral zafrkantski hišnik, saj je bil božji glas, ki je Ivu šepetal v delavnici, prav njegov.

Planet TV HD12:36TV prodaja, 2017
TV prodaja
.
HTV 112:29Zaljubljena u Ramona, telenovela (12) (31/117)
Enamorandome De Ramon
Roxana se šokira kada joj Agustín kaže da je ostao bez posla i da se vraća u Meksiko. Luisa kaže Juani da se Benitova mama vratila iz Chicaga i da je shrvana zbog rođakinjine smrti. Luisa kaže Juani da se boji da joj Benito neće reći za njihovu vezu, no Juana vjeruje da je Benito voli i sigurno će joj dati mjesto koje zaslužuje. Antonio kaže Margariti da je Agustín ostao bez posla i da se vraća, te da više nema opasnosti da će Roxana odvesti dijete sa sobom. No, Margarita sumnja u Roxanine dobre namjere. Dalia objasi Rulu da ga ne želi kao muškarca i da se ne sjeća što se dogodilo kad se bila napila. Benito upozori Rula da ne pokuša učiniti nažao Daliji. Ramón predbaci Fabioli jer je primila Franciscov buket. Fabiola kaže da je to bilo nešto nebitno i moli ga da se smiri. Dalia se uznemiri kada sazna da su Ramón i Fabiola u vezi i potuži se Juani.


Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor)

Scenaristica i producentica: Lucero Suárez

Redatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge Robles

Urednica: Ranka Horvat.

HTV 212:31Pite i pudinzi Paula Hollywooda, dokumentarna serija (2/20) (R)
Paul Hollywood's Pies And Puds
Paul se vraća u Hotel Dorchester u Londonu u kojemu je radio prije 20 godina, obilazi svoje staro radno mjesto u kuhinji hotela te po prvi put ispija čaj u salonu. Pridružuje mu se dr. Annie Gray te započinju raspravu o tome kako je nastao ritual ispijanja popodnevnog čaja.


Odabrala: Mira Vočinkić.

FOX12:35Jazon in Argonavti, 2000
Jason and the Argonauts

, epizoda 1
To je epska saga o dobrem in zlem. Jazon je bil kot otrok priča umoru svojega očeta. Po letih izgnanstva se vrne, da bi prevzel prestol, a ga njegov stric obsodi na smrt. Zato Jazon obljubi, da bo stricu prinesel darilo bogov - zlato runo.

Eurosport 1HD12:30Snooker: Šanghaj Masters, finale
J.Trump (Eng) v R. O'Sullivan (Eng), ponovitev HD
Eurosport 2 HD11:59Smučarski skoki: SP, ekipna tekma
Wisla (Pol), ponovitev HD
SK 1 HD12:35BC TV
SK 312:45BC TV
Discovery12:35Možje z Jukona (Sezona 4): Kaplja čez rob (Epizoda 9)
(Yukon Men: Breaking Point) Prebivalci aljaškega mesta Tanana se spopadajo s temperaturami pod lediščem, tropi volkov in neprestanim lovom na hrano - in tako je že več generacij.
AXN Adria12:10Vladavina III., 2015
I: Adelaide Kane, Megan Follows, Rachel Skarsten, Torrance Coombs, Celina Sinden, Anna Popplewell, Jonathan Keltz... Reign Iii.
sezona 3, epizoda 15

....Lola tells Mary she may have a chance to get to Scotland. A murder takes place and Catherine is framed for it. Mary must decide if she should help Catherine or leave for Scotland. If Mary helps Catherine it could eliminate the possibility of safe passage to Scotland. .....IMDb ocena: 7.8/10

Cinemax11:30Poletje, 2016
I: Brando Pacitto, Matilda Lutz, Taylor Frey, Joseph Haro, Jessica Rothe; R: Gabriele Muccino... Summertime
drama
Poletje po opravljeni srednješolski maturi je čas za poravnavo računov s preteklostjo in razmislek o prihodnosti. Ta se zdi nekoliko strašljiva, obenem pa polna priložnosti. Film režiserja Gabrieleja Muccina spremlja mlada Italijana Mario in Marca, ki se neodločena glede lastne prihodnosti odpravita na vožnjo skozi ZDA. Nazadnje prispeta v San Francisco, kjer spoznata Matta in Paula, gejevski par, ne veliko starejši od njiju. Mladeniča jima ponudita prenočišče in razkažeta mesto. Štirje ljudje kmalu sklenejo močno prijateljsko vez in se lotijo strastnega raziskovanja ljubezni, opredelitve življenja in odkrivanja samih sebe – med poletjem, ki ga ne bodo nikoli pozabili.....HBO ocena: 8.6/10.
Cinemax 212:45Povodni konj, 2017
I: Roger Allam, Matthew Modine, Fiona Shaw, Tim McInnerny, Geraldine Somerville; R: John Jencks... The Hippopotamus
komedija
Ko so ga odpustili z mesta gledališkega kritika, osramočeni pesnik Ted Wallace izkoristi priložnost, da bi se za nekaj časa pritajil v podeželskem dvorcu Swafford Hall, domu svojih premožnih prijateljev lorda in lady Logan. Tam se je pred časom odvil niz čudežnih ozdravljenj in gostitelja ga prosita, da bi jima pomagal pojasniti osupljiv pojav. Ted dejansko najde krivca zanj: pohotnega 15-letnika Davida Logana, za katerega njegova starša menita, da premore zdravilni dotik. Lord in lady Logan ne vesta za sinove nekonvencionalne metode zdravljenja in zadovoljna delita njegov dar z vsem svetom. Med slikovitim naborom obiskovalcev dvorca sklene Ted dokazati, da so čudeži navadna goljufija, da bi mladeniču tako prihranil življenjsko zadrego. Komedija Povodni konj je prva filmska priredba mednarodne knjižne uspešnice slavnega britanskega komika Stephena Frya.....HBO ocena: 7.8/10.
NOVA TV12:10IN magazin
Propuštene emisije IN Magazina pogledajte na novatv.hr.
Discovery Science12:26Food Factory USA: Pie Eyed
Discover how delicious candy wafers, sumptuous steak and ale pies and ginseng soft drinks are created from raw materials to finished products.
Discovery12:35Možje z Jukona (Sezona 4): Kaplja čez rob (Epizoda 9)
(Yukon Men: Breaking Point) Prebivalci aljaškega mesta Tanana se spopadajo s temperaturami pod lediščem, tropi volkov in neprestanim lovom na hrano - in tako je že več generacij.
Fox Crime12:05Chicaška policija, 2014
I: Jason Beghe, Jon Seda, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati, LaRoyce Hawkins... Chicago P.D.

sezona 2, epizoda 20
Detektivi za umore se pridružijo chicaški ekipi, da bi povezali primer v Chicagu z deset let starim nerešenim primerom posilstva in umora v New Yorku......IMDb ocena: 8.6/10

Fox Life12:00Odštekani petek, 2003
I: Jamie Lee Curtis, Lindsay Lohan, Mark Harmon, Harold Gould, Chad Michael Murray, Stephen Tobolowsky, Christina Vidal; R: Mark Waters... Freaky Friday

Tess se ne razume dobro s svojo 15-letno hčerko Anno. Nekega četrtka se znova spreta, naslednje jutro pa se zbudita v napačnih telesih. Tako začneta ceniti druga drugo, a ker se bliža Tessina poroka, morata hitro najti način, kako vse popraviti......IMDb ocena: 6.1/10

HBO 211:30Gospa s kombijem, 2015
I: Maggie Smith, Alex Jennings, Dominic Cooper, James Corden, Jim Broadbent; R: Nicholas Hytner... The Lady In The Van
komedija, drama
Maggie Smith, prva dama legendarne serije Downtown Abbey ter dvakratna dobitnica oskarja, vnovič upodobi eno svojih najbolj slovitih vlog, nenavadni lik gospodične Shepherd – v komični priredbi lastnih spominov Alana Bennetta in njegove priznane odrske uprizoritve, tokrat v obliki celovečerca. Bennettova pripoved je osnovana na resnični zgodbi o gospodični Shepherd, ekscentrični ženski nejasnega porekla, ki je svoj pokvarjeni kombi začasno parkirala na njegov dovoz v Londonu – potem pa je v njem živela naslednjih petnajst let. Kar se začne kot nejevoljna Bennettova usluga čudaški ženski, se sčasoma razvije v nenavaden odnos, ki povsem spremeni njuni življenji. Film so posneli na ulici ter v hiši, kjer sta Bennett in gdč. Shepherd živela vsa tista leta. Priznani režiser Nicholas Hytner še enkrat združi moči s scenaristom Bennettom (The Madness of King George, The History Boys) in na velika platna skupaj prinašata ganljivo, pomenljivo in navdihujočo zgodbo.....HBO ocena: 8.4/10.
HBO11:35Vaiana: Iskanje bajeslovnega otoka, 2016
R: Ron Clements, John Musker... Moana
pustolovski, animirani
Pred tri tisoč leti so največji svetovni morjeplovci prečkali širni Tihi ocean in odkrivali številne otoke Oceanije. Nato so se nenadoma in za več tisoč let njihova potovanja ustavila in nihče ne ve, zakaj. Iz Disneyjevih studiev za animacijo prihaja Vaiana, računalniško animirana epska pripoved o pustolovski najstnici, ki se poda na nevarno odpravo, da bi rešila svoje ljudi. Vaiana na potovanju spozna nekoč močnega polboga Mauija, ki jo vodi skozi odpravo in ji pomaga, da postane vrhunska pomorska navigatorka. Skupaj plujeta čez ocean in med nevarno pustolovščino srečujeta številne velikanske pošasti, Vaiana pa s svojo potjo izpolni starodavno nalogo svojih prednikov ter odkrije nekaj, kar je že od nekdaj iskala: lastno identiteto.....HBO ocena: 9.0/10.
Viasat History12:35Izgnani, 2015
Banished
sezona 1, epizoda 6
Velika Britanija, dokumentarna serija, 2015

106. Pripravlja se upor in Tommyjevo trmasto vedenje ogroža vse Elizabethine načrte za prihodnost.

AMC12:15Dvojne težave, 1992
I: Peter Paul, Roddy McDowall; R: John Paragon... Double Trouble

Enojajčna dvojčka živita vsak na svoj strani zakona, saj je eden policist, drugi pa zločinec. Toda ko jima skuša nekdo podtakniti zločin, združita moči. Ob tem, ko se trudita barbarska dvojčka očistiti svoje ime, doživita tudi dvojno dozo zabave......IMDb ocena: 3.8/10

National Geographic12:10Superavtomobili, 2015
Supercar Megabuild 1; sezona 1; epizoda 2... Oblikovalec in mogotec Afzal Kahn ima zamisel za prototip, ki temelji na slavnem range roverju. Urbano večnamensko vozilo hoče spremeniti v izjemno terensko vozilo, ki ga je navdihnila dirka Pariz-Dakar.
3 SAT12:45Schätze der Welt – Erbe der Menschheit
R: Andreas Christoph Schmidt... Das Fagus-Werk in Alfeld, Deutschland – Am Anfang der Moderne... Das Fagus-Werk im niedersächsischen Alfeld gilt als Ursprungswerk der modernen Industriearchitektur. Es ist der erste eigenständige Bau von Walter Gropius, dem späteren Bauhaus-Gründer. Wer die Fabrikanlage nur von Fotos kennt, den könnte ein Besuch in Alfeld ernüchtern. Man findet nur ein kleines Verwaltungs – und Fabrikgebäude vor, in dem bis zum heutigen Tag Schuhleisten gefertigt werden. Ein Gebäude, in lokaler Tradition aus Ziegeln gemauert. Allenfalls die Glasbahnen der Fenster fallen ins Auge, ebenso wie die freischwebende Treppe. Erstmals wurde beim Bau des Fagus-Werks auf massive, dem Auge Stabilität versprechende Eckpfeiler verzichtet – moderne Leichtigkeit tritt an die Stelle wilhelminischen Prunks. Walter Gropius glaubte, in Alfeld den ersten gläsernen Curtain Wall der Welt gebaut zu haben. Ob es sich bei den großflächigen Fensterbahnen, die das Fagus-Gebäude licht und luftig machten, tatsächlich um eine Vorhangfassade handelt, ist eine Streitfrage unter Fachleuten. Die erste ist es aber sicher nicht: Die vermutlich älteste gläserne Vorhangfassade der Welt steht in Giengen an der Brenz auf dem Werksgelände von Margarete Steiff. Der Film aus der Reihe Schätze der Welt – Erbe der Menschheit stellt die seit 2011 zum UNESCO-Weltkulturerbe gehörende Fabrikanlage von Walter Gropius in Alfeld vor. try { TFM.Tag.destroy('sc-outstream'); } catch(err) {} try { TFM.Tag.getAdTag(VIDEO_OUTSTREAM, sc-outstream); } catch(err) {}.
Travel12:30Lovci na hiše
Štiričlanska družina si podaljša poletja z nakupom karibskega stanovanja; sezona 76; epizoda 10... Družina iz Minnesote namerava imeti eno nogo v ameriškem zamrzovalniku, drugo pa v karibskem peskovniku.
TV 100010:45Povratni ogenj, 1991
I: Kurt Russell, William Baldwin, Robert De Niro; R: Ron Howard...
Backdraft

Goreče rivalstvo med bratoma gasilcema je postavljeno na stran, ko začne po mestu pustošiti pravi požigalec......IMDb ocena: 6.7/10

DIVA11:50Pravljični božič, 2013
I: Haylie Duff, Nicholas Gonzalez, Mark Famiglietti, C. Thomas Howell, Sheree J. Wilson, Jerry Hauck, Joyce Stamhop; R: Alex Wright... A Fairytale Christmas
ZDA

Prodaja dvorca je za Belle sanjski posel, a stiki z njeno stranko Hunterjem so težavni. V času božiča pa se stvari začnejo spreminjati......IMDb ocena: 5.6/10

Viasat Nature12:00Živalska snidenja
Wild Animal Reunions
sezona 1, epizoda 3
103. V tej epizodi bomo spoznali ljudi, ki so spletli posebne vezi z nosorogi, levi, jeleni in luskavcem, eno najbolj ogroženih živali na planetu.
Viasat Explore12:25Iskalci draguljev, 2015
Prospectors
sezona 3, epizoda 10
ZDA, resničnostna serija, 2015

Zavistni topaz. Dorrisovi se od strojev odpravijo iskat akva-kristale; Amanda, Rich in Bussova ekipa pa gredo na predstavitev draguljev, kjer Richa čakajo dobre novice.

Viasat History12:35Izgnani, 2015
Banished
sezona 1, epizoda 6
Velika Britanija, dokumentarna serija, 2015

106. Pripravlja se upor in Tommyjevo trmasto vedenje ogroža vse Elizabethine načrte za prihodnost.

Mezzo liveHD12:45Classical concert, 2014
A Christmas Tale with the Huelgas Ensemble and Paul Van Nevel
Mimimax12:30Mary-Kate in Ashley v akciji 01, 2001
Mary-Kate And Ashley In Action... Kdo sta zvezdnici, ki se kot skrivni agentki podajata na pot neverjetnih pustolovščin? Glavni junakinji naše nove risane serije sta Mary-Kate in Ashley, ki se naravnost s stola za ličenje v resničnem življenju podajata v eksotične kraje, kot je vrh Mount Everesta. S strašnimi zlobneži se borita za usodo civilizacije, pomaga pa jima robotska psička Daisy. Dekleti uporabita vse svoje sposobnosti – od ekstremnega športa do ekstremnega okusa za modo – da bi pomagali ohraniti demokracijo na svetu.
Oto12:35Jaz sem Luna, 2016
I: Karol Sevilla, Ruggero Pasquarelli, Valentina Zenere, Michael Ronda, Malena Ratner, Agustin Bernasconi... Soy Luna I.
, epizoda 51
Argentina

Luna preseneti Simona, ki poljublja Danielo, zato se kmalu nekoliko izgublja v svojih občutkih. Tamara razglasi, da je Jam & Roller odjavila od tekmovanja. Luna upa, da si bo vseeno premislila in da bodo lahko pokazali, kaj znajo. Ambar v Danieli najde novo zaveznico, ki ji bo pomagala izrinti Luno. Nina odkrije, da se Gaston skriva pod psevdonimom Zlata kolesa.

FOX HD: Američani, 5. sezona

 

Od 21. novembra ob torkih ob 22.00
Premiera za regijo

 

Serija AMERIČANI je zgodovinska drama o zapletenem zakonu dveh vohunov KGB, ki se predstavljata kot Američana v predmestju Washingtona v času Reaganove vlade. Dogovorjeni zakon med Philipom (Matthew Rhys) in Elizabeth Jennings (Keri Russell) iz dneva v dan postaja bolj strasten in pristen, vendar so pritiski in zahteve v službi vse večji in zato breme in osebna cena skoraj neznosna. Ko sta najstniški hčerki Paige (Holly Taylor) razkrila svojo pravo identiteto, za Philipa in Elizabeth zaščita krinke in varnost njune družine postaneta še težji. Celo ko Paige pritiska nanju, da bi ji zaupala več o svojem delu, se Philip in Elizabeth trudita ohraniti normalno družinsko življenje, še posebej zaradi sina Henryja (Keidrich Sellati). Paigeina mlada romanca z Matthewem , sinom njihovega soseda, agenta FBI Stana Beemana (Noah Emmerich), zadeve še dodatno zaplete, saj Stan – Philipov najboljši prijatelj – ostaja največja grožnja za varnost Jenningsovih. Stan in njegov partner, agent Dennis Aderholt (Brandon J. Dirden), sta del ekipe, ki išče sovjetske ilegalce, ki živijo med Američani. Ko Stanovo KGB-jevsko ljubico/vohunko Nino pošljejo nazaj v Moskvo in usmrtijo zaradi izdaje, ohranja odnose z uslužbencem KGB, Olegom Burovom (Costa Ronin), ki razklan med dolžnostjo in vestjo Stanu razkrije strogo zaupne sovjetske podatke in s tem FBI omogoči preprečitev morebitne katastrofalne izgube življenj. Razočaran nad KGB se Oleg vrne domov v Rusijo, vendar spozna, da bo težje pozabiti na stare prekrške, kot je upal. Ko se hladna vojna zaostruje, paranoja na obeh straneh doseže nove višave. S tem postaja delo Philipa in Elizabeth vse bolj ključno in neizogibno nevarnejše.

 

Igrajo:
KERI RUSSELL kot Elizabeth Jennings
MATTHEW RHYS kot Philip Jennings
BRANDON J. DIRDEN kot Dennis Aderholt
COSTA RONIN kot Oleg Igorevich Burov
KEIDRICH SELLATI kot Henry Jennings
HOLLY TAYLOR kot Paige Jennings
AND NOAH EMMERICH kot Stan Beeman
MARGO MARTINDALE (gostujoča igralka) kot Claudia
FRANK LANGELLA (gostujoči igralec) kot Gabriel

IZVIRNI NASLOV: The Americans
DOLŽINA: 60 minut
CILJNO OBČINSTVO: vsi od 18 do 49 let
ŽANR: drama
NA SPOREDU: ob torkih ob 22.00

VREME


Arhiv novic


  • FOX HD: Američani, 5. sezona

      Od 21. novembra ob torkih ob 22.00 Premiera za regijo   Serija AMERIČANI je zgodovinska drama o zapletenem zakonu dveh vohunov KGB, ki se predstavljata kot Američana v predmestju Washingtona v času Reaga...Preberi več...

  • Viasat Nature HD: Psi, neverjetna živalska družina

    Od srede, 29. novembra, ob 19:00   Sezona: 1 - Št. epizod: 3 x 60 min - Žanr: Naravoslovje/ divjina/ dokumentarni Izvirni naslov: Dogs: An Amazing Animal Family   Patrick Aryee odp...Preberi več...

  • Fox Crime HD: Barabe iz Pizzofalconeja, 1. sezona

    Barabe iz Pizzofalconeja, 1. sezona V petek 24. novembra ob 22.00 Premiera za kanal Detektivska serija temelji na romanih Maurizia De Giovannija. Zgodba je postavljena v živahen sodoben Neapelj. Po odmevnem primeru korupci...Preberi več...