Izberite kategorijo:

Trenutno na sporedu

SLO 106:10Odmevi
Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.
POP TV05:5524UR, 2017
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.

SLO 204:40Zabavni kanal
Zabavni kanal ponuja obilico dobre glasbe in novice iz sveta zabave. Na sporedu je vsak delovnik na TVS 2 od predvidoma 9. 00 in traja razlicno dolgo. Prav tako pa si ga na TVS 2 lahko ogledate vsako noč po koncu rednega televizijskega programa.

Ob spremljanju Zabavnega infokanala lahko preberete najbolj sveže novice iz sveta znanih - tako slovenskih kot tujih zvezd. Če ste ljubitelji najbolj nenavadnih in nemogocih zgodb, si lahko preberete tudi te. Čaka vas tudi horoskop, ki ga lahko spremljate prav vsak dan. Izveste tudi, katere družabne prireditve, koncerti, razstave in podobni dogodki se bodo zvrstili v prihodnjih dneh.

Kanal A06:00Glasbeni mikser
Planet TV HD02:55Nočni program, 2017
Nočni program
.
HTV 105:52Voli me zauvijek, telenovela (12) (131/142)
HTV 205:52Regionalni dnevnik (R)
FOX06:00Legende, 2015
I: Sean Bean, Steve Kazee, Winter Ave Zoli, Klára Issová, Aisling Franciosi, Kelly Overton, Ralph Brown; R: Kenneth Biller... Legends

sezona 2, epizoda 9
Spremljamo operativca pod krinko, Martina Oduma, ki se lahko za vsak posel spremeni v drugo osebo......IMDb ocena: 8.2/10

Eurosport 1HD05:00Tenis: ATP, St. Petersburg
Četrfinale, ponovitev HD
Eurosport 2 HD05:00Snooker: World Open, Kitajska
Četrfinale, ponovitev HD
SK 1 HD06:00Premier liga: Chelsea - Arsenal
SK 306:00Ruska liga: CSKA Moskva - Rostov
Discovery06:00Možje z Jukona (Sezona 1): Lovi ali stradaj (Epizoda 1)
(Yukon Men: Feast Or Famine) Zamrznjeni vasi Tanana na Aljaski grozijo lačni volkovi; majhni skupnosti tudi zmanjkuje mesa. Bodo lovci uspeli najti hrano, preden bo prepozno?
AXN Adria06:25Številke IV., 2007
I: Rob Morrow, David Krumholtz, Judd Hirsch, Alimi Ballard, Dylan Bruno, Diane Farr, Clifton Powell; R: Dennis Smith... Numb3rs IV.
sezona 4, epizoda 10

....Ben, who we learn is a laid-off FBI wiretapping subcontractor, runs through the metal detector in the lobby and shoots the agent who let him go. He then grabs a woman as a hostage and backs into an elevator, where David Sinclair confronts him at gunpoint and trades himself as a hostage if Ben will let the woman go. While Ben and David talk at gunpoint in the elevator, stopped between floors, Charlie Eppes tries a number of times to explain the Chinese Box theory to the agents dealing with the hostage situation. Meanwhile, the agents discover that Ben's seemingly paranoid story that he has been under surveillance turns out to be true. When agents try to quickly move and open the elevator, Ben manages to take David's pistol away and keep the elevator closed. Charlie convinces Don Eppes to let David call the shots to resolve this situation by showing Don the Poison Cookie game, implying that this also relates to the Chinese Box problem. Ben gives David his pistol back and tries to ... .....IMDb ocena: 8/10

Cinemax06:00Clairino iskanje, 2016
I: Betsy Brandt, Chris Beetem, Zev Haworth, Anna Margaret Hollyman, Sakina Jaffrey; R: Lisa Robinson, Annie J. Howell... Claire In Motion
drama
Zgodba raziskuje kratko obdobje med življenjsko krizo poročene Claire Hunger in se začne tri tedne po tistem, ko je med izletom po gozdu v bližini doma v Ohiu neznano kam izginil njen mož. Policija sčasoma obupa nad iskanjem pogrešane osebe in njun sin začenja žalovati za očetom, ki ga očitno ne bo več domov. Edina, ki še vztraja, je Claire. V preiskavi na lastno pest odkrije soprogove skrivnosti, med katerimi je tudi mikavna in manipulativna študentka, s katero sta bila tesna prijatelja. Globlje ko koplje po moževem skrivnem življenju, bolj se ji dozdeva, da ga v resnici ni prav dobro poznala, in nazadnje začenja dvomiti tudi o lastni identiteti. Hipnotična drama iz trilerja o izginuli osebi prerašča v intenzivno čustveno študijo negotovosti in izgube.....HBO ocena: 5.0/10.
Cinemax 206:00Jok gora, 2015
I: Yueting Lang, Ziyi Wang, Jin Guo, Taisheng Chen, Ailei Yu; R: Larry Yang... Mountain Cry
drama, romanca
V odmaknjeni in slikoviti gorski vasici na Kitajskem sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja se odvija zgodba, ki se začne z nasilno smrtjo La Honga v sumljivih okoliščinah. Pokojnik zapusti vdovo, skrivnostno nemo mlado žensko, in dva majhna otroka. Usoda razbite družine, tujcev iz oddaljene province, je zdaj odvisna od tesno povezane vaške skupnosti in starodavne tradicije. Starešine se ukvarjajo z vprašanjem, kako jim pomagati, medtem pa odgovornost skrbi zanje naložijo mlademu Han Chongu. Med njim in člani družine umrlega se kmalu spletejo čustvene vezi, vendar vzniknejo tudi sumi glede La Hongove smrti. Han Chong in vaščani odkrijejo, da vdova skriva temačno preteklost in te skrivnosti jim bo razodela brez besed.....HBO ocena: 9.2/10.
NOVA TV06:10Dnevnik Nove TV
Gledateljima svakodnevno informacije prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Petar Pereža, Marija Miholjek i Romina Knežić. U svijetu u kojemu vladaju razni interesi misija informativnog programa Nove TV je ostala nepromijenjena: zadržati integritet i objektivnost. Propušteni Dnevnik Nove TV pogledajte na novatv.hr.
Discovery Science06:26Junkyard Wars: Jet Trikes
The two teams produce jets from junk, get strapped in and test them at California Speedway, a drag strip an eighth of a mile long.
Discovery06:00Možje z Jukona (Sezona 1): Lovi ali stradaj (Epizoda 1)
(Yukon Men: Feast Or Famine) Zamrznjeni vasi Tanana na Aljaski grozijo lačni volkovi; majhni skupnosti tudi zmanjkuje mesa. Bodo lovci uspeli najti hrano, preden bo prepozno?
Fox Crime06:00Umori z razgledom, 2014
Homicide Hills

sezona 3, epizoda 6
Morda res pogreša pregone in strelske obračune, a globoko v sebi se je detektivka Sophie Hass privadila življenju na podeželju in celo prizna, da ji je všeč reševanje manjših zločinov, a to ne pomeni, da nima dela s posebneži v mestu.

Fox Life06:25Lovci na hiške, 2015
Tiny House Hunting

sezona 3, epizoda 11
Caitlin hoče zmanjšati in spremeniti svoj dom in studio v manjši prostor v upanju, da bo to bolj praktično in da ji bo to dalo nov navdih.

HBO 206:00Nesmrtno življenje Henriette Lacks, 2017
I: Oprah Winfrey, Rose Byrne, Renée Elise Goldsberry, Courtney B. Vance, Reg E. Cathey; R: George C. Wolfe... The Immortal Life Of Henrietta Lacks
drama
Dobitnica emmyja in nominiranka za oskarja Oprah Winfrey igra v drami, posneti po istoimenski knjižni uspešnici avtorice Rebecce Skloot. Film pripoveduje resnično zgodbo Henriette Lacks, revne temnopolte matere petih otrok iz Baltimora, ki je leta 1951 pri 31. letih umrla za rakom; njene rakaste celice so pozneje uporabili za medicinske raziskave, ki so vodile do revolucionarnih zdravstvenih odkritij. Pripoved skozi oči njene hčere Deborah Lacks (Winfrey) beleži njena prizadevanja, da bi izvedela čim več o materi, ki je ni nikoli poznala, ter da bi razumela, kako je nedovoljen odvzem rakastih celic Lacksove leta 1951 pripeljal do neverjetnih spoznanj na tem področju in za vselej spremenil obličje sodobne medicine. Njena pripoved prinaša zgodbo o zdravniški aroganci in zmagoslavju, rasnih predsodkih, revščini in globokem prijateljstvu med ljudmi, od katerih bi to najmanj pričakovali.....HBO ocena: 8.2/10.
HBO06:00Vojna zvezd: Epizoda IV - Novo upanje, 1977
I: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Peter Cushing, Alec Guinness; R: George Lucas... Star Wars: Episode Iv A New Hope
pustolovski, znanstvena fantastika
Mladenič s kmetije po imenu Luke Skywalker odkrije, da je v robotu, ki so ga njegovi starši kupili za pomoč na posestvu, skrito sporočilo princese Leie, v katerem prosi za pomoč Obi-Wan Kenobija. Luke o tem povpraša očetovega prijatelja Bena Kenobija in odkrije, da je prav starec tisti, ki ga išče. Kenobi mu pove za boj upornikov proti vladajočemu imperiju in predstavi vsenavzočo duhovno energijo, Silo. Luke, Kenobi in vesoljski plačanec Han Solo kmalu združijo moči, da bi rešili princeso Leio iz velikanskega bojnega plovila imperija, zlovešče Zvezde smrti, ki ji poveljuje sam zlobni genij Darth Vader.....HBO ocena: 9.4/10.
Viasat History06:00Lovec na orožje
The Weapon Hunter
sezona 2, epizoda 4
Najhitrejše orožje na svetu. Paul skuša obnoviti električni mitraljez tipa minigun, ki izstreli največ nabojev na minuto.
AMC06:00Prestopek, 1973
I: Sean Connery, Trevor Howard, Vivien Merchant; R: Sidney Lumet... Offence, The

Film režiserja Sidneyja Lumeta, v katerem Sean Connery igra britanskega detektiva, ki se po 20 letih umorov, posilstev in nasilja usodno spozabi med rutinskim zasliševanjem......IMDb ocena: 7.1/10

National Geographic06:20Gradbeno območje, 2009
Construction Zone 1; sezona 1; epizoda 27... Hooverjev jez je ikona ameriškega gradbeništva. Kako bi se sodobni inženirji spopadli s projektom?
3 SAT06:20Kulturzeit (Magazin, D/A/CH, 40 Min.)
Moderation: Cécile Schortmann.
Travel06:00Lovci na hiše
London s skandinavskim pridihom; sezona 86; epizoda 1... Jeff, Rachel in njuna hči Saffron so pravkar končali priprave na selitev v London zaradi službe, potem pa so se v Jeffovem podjetju odločili, da ga potrebujejo tudi v Köbenhavnu. Družina se mora odreči določenim stvarem, da ne preseže proračuna.
TV 100004:00Bitka v Seattlu, 2007
I: André Benjamin, Jennifer Carpenter, Isaach De Bankolé; R: Stuart Townsend...
Battle in Seattle

V Seattlu se zgrinjajo množice aktivistov na protestu proti sestanku Svetovne trgovinske organizacije. Zaradi posledičnih nemirov, izgredov in kaosa se sporni sestanek znajde pod velikim vprašajem......IMDb ocena: 6.7/10

DIVA06:00Zakon in red: Zločinski naklep, 2003
Law & Order: Criminal Intent
sezona 2, epizoda 16
ZDA

Umirajo ljudje, ki so blizu bogatemu, belemu bivšemu kaznjencu, ki so ga pravkar izpustili iz zapora – toda ali je to samo naključje?

Viasat Nature06:20Najboljši prijatelj psa, 2013
Dog's Best Friend
sezona 1, epizoda 2
Kanada, dokumentarna serija, 2013

Tiber in Thunder / Chance in Wesley. V tej epizodi spoznamo Tiberja, ki se najraje druži s tigrom, ter Chancea in Wesleyja, ki nista ravno tipična predstavnika svoje pasme, saj ju druži prijateljstvo, ki čudi tudi njunega lastnika.

Viasat Explore06:15Žadasta mrzlica, 2014
Jade Fever
sezona 1, epizoda 8
Kanada, dokumentarna serija, 2014

Grenko spoznanje. Vsi v ekipi so navdušeni, ko začnejo izkopavati obetavne zelene kose kamnine, ki naj bi bili vredni milijone. Toda ko pride izkušen kupec žada, sledi kruta streznitev.

Viasat History06:00Lovec na orožje
The Weapon Hunter
sezona 2, epizoda 4
Najhitrejše orožje na svetu. Paul skuša obnoviti električni mitraljez tipa minigun, ki izstreli največ nabojev na minuto.
Mezzo liveHD05:00Jazz, 2013
Cedar Walton at Jazz a Foix
Mimimax06:20Jerry in njegova popotnika, 2014
Jerry And The Raiders 01 1022... Jerry je smešen že po naravi. Tako kot vsak 7-letnik je radoveden, zakaj se stvari zgodijo in kako potekajo. A njegovo vsakdanje življenje se obrne na glavo, ko za rojstni dan dobi dve akcijski figurici GALAKTIČNIH JEZDECEV BAKKOJA IN GANTA. Jerryja figurici sprva nista zanimali, zato ju odloži na polico, kjer čudežno oživita in ga popeljeta na vrsto pustolovščin, kjer dobiva odgovore na vsakdanja vprašanja, ki ga mučijo.
Oto06:00Tashijeve pustolovščine, 2013
Tashi I.
sezona 1, epizoda 21
Kako se znajti v povsem novem svetu, kjer se ti na prvi pogled nič ne zdi znano? Jaka in njegov novi prijatelj Tashi se podata v raziskovanje dežele daleč stran in skupaj doživljata številne razburljive pustolovščine. Vsakič znova morata Tashijevo mesto braniti pred množico nenavadnih bitij, kot so velikani, duhovi, čarovnice, razbojniki, pošasti in zmaji.

SCI FI Adria bo dobila novo identiteto

NBCUniversal International Networks (NBCUIN) globalno napoveduje novo vizualno identiteto za SCI FI, kanal namenjen znanstveni fantastiki. Spremljajoč globalno novo identiteto, ki se je začela v ZDA, kanal poudarja svojo zavezo žanru in oboževalcem po vsem svetu; spremembe vključujejo popolnoma nov videz na vseh platformah, od samega kanala do digitalnih in socialnih platform, in vključuje tudi nov logotip in font.


Od 10. oktobra v regiji Adria oz. območju nekdanje Jugoslavije (Srbija, Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Črna gora i Makedonija) SCI FI začenja predvajanje z novo identiteto, ki jo bodo spremljali novi programski elementi, kot je druga sezona serije Čarodeji (19. novembra) in različni filmski ciklusi, vključujoč 31 dni noči čarovnic, z dobrim hororjem vsak večer ali tematskimi vikendi (Vikend Mega pošasti, Strip soboto), ki dodatno poudarjajo posebnost tega kanala.


„SCI FI postavlja svoje oboževalce v središče vsega, kar počnemo,” je povedal Lee Raftery, NBCU International direktor marketinga za Veliko Britanijo in trgov v razvoju. „Popolnoma nova identiteta praznuje našo zavezanost znanstvenemu fantastičnemu žanru in oboževalcem, tako na zaslonih kot preko digitalnih medijev. Skupaj z SCI FI kanalom v ZDA je ta blagovna znamka NBCUniversal zavezana fikciji in ustvarjanju posebnega sveta za oboževalce ZF, kjer se bodo vsi počutili kot doma.”

VREME


Arhiv novic


  • SCI FI Adria bo dobila novo identiteto

    NBCUniversal International Networks (NBCUIN) globalno napoveduje novo vizualno identiteto za SCI FI, kanal namenjen znanstveni fantastiki. Spremljajoč globalno novo identiteto, ki se je začela v ZDA, kanal poudarja svojo zavezo žanru in obožev...Preberi več...

  • AMC: Fargo, 3. sezona

    Premiera: 12. oktober ob 22.00 Vsak četrtek ob 22.00 Igrajo: Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Carrie Coon, David Thewlis Tretja sezona spremlja življenje zaljubljencev Raya Stussyja (Ewan McGregor) in Nikki Swan...Preberi več...

  • TV SLO 1 HD: Koda

    Splošna vsebina Sodobne družbe, ki hkrati ne bi bila tudi potrošniška, si skorajda ne moremo predstavljati. Premalo pa se zavedamo, da nismo potrošniki s pravicami zgolj takrat, ko kupimo izdelek v trg...Preberi več...