Izberite kategorijo:

Trenutno na sporedu

SLO 122:30Šport
Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.
POP TV22:05Smrtonosno orožje, 2016
I: Damon Wayans, Clayne Crawford, Jordana Brewster, Kevin Rahm... Lethal Weapon I.
sezona 1, epizoda 17
ZDA

Riggs and Murtaugh se znova povežeta z agentko Karen Palmer, skupaj pa jim uspe priti do informacij o novih operacijah kartela. Ker je Riggs vedno bolj povezan s Palmerjevo, njegova dejanja skrbijo Averyja in Delgada. Trish Raziskuje vse možnosti glede čudovite nove poklicne priložnosti.

SLO 222:05Prevara (II.), ameriška nadaljevanka, 1/12, pon.
I: Catlett Leya, Jackson Joshua, Julia Goldani, Sand Jadon, Siciliano Jake, Stamberg Josh, Tierney Maura, West Dominic, Wilson Ruth; R: Boden Anna, Dahl John, Fleck Ryan, Innes Laura, Reiner Jeffrey, Slovis Michael, Winant Scott... The Affair (ii.); scenarij: Sarah Treem, Hagai Levi (+ Alena Smith, Anya Epstein, Sharr White, David Henry Hwang, Abe Sylvia)

režija: Jeffrey Reiner, Anna Boden & Ryan Fleck, John Dahl, Laura Innes, Scott Winant, Michael Slovis

v glavnih vlogah: Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney, Joshua Jackson, Josh Stamberg, Julia Goldani Teles, Jake Siciliano, Jadon Sand, Ley Catlett


Po turbulentnem poletju, ki ga je družina Solloway preživela v Montauku, nič ni več kot je bilo. Zakonca Solloway, Noah in Helen, sta na pragu ločitve. Helen je besna, Noah pa uživa samsko življenje in izda knjigo. Alison, ki je v tem kratkem času z Noahom spet vzljubila življenje, je zadnje štiri mesece preživela v meditacijskem centru in spoznala, da se k možu Colu ne želi vrniti in da bo prodala hišo. Cole je razočaran. Še posebej zaradi tega, ker so morali prodati družinski ranč, ki ga je vodil z bratoma in materjo. Zakaj in kako je umrl Colov brat Scott, še ni pojasnjeno, čeprav je ob koncu prve sezone detektiv Jeffries, po številnih zaslišanjih, aretiral Noaha.

Dogajanje v prvi sezoni je bilo predstavljeno skozi pripoved Alison in Noaha, v drugi sezoni bodo pretekli dogodki osvetljeni iz štirih perspektiv: Alisonini in Noahovi pripovedi se bosta pridružila še Helen in Cole. Alison in Noah zdaj živita v koči ob reki Hudson, ki je njun skupni raj. Alison je vsaj nekoliko pozabila na sinovo smrt in z Noahom skuša začeti na novo. Noahova pisateljska kariera uspeva, a je razpet med uspehom, družino, ki jo je zapustil, in žensko, ki jo ljubi. Razočarana in jezna Helen ureja vse potrebno za ločitev od Noaha in skrbi za otroke, hkrati s tem pa se mora braniti manipulativne matere. Tudi Cole začenja na novo in zdi se, da je vendarle spet našel srečo.


Nadaljevanka je, poleg številnih nominacij in nagrad, prejela tudi tri zlate globuse: leta 2015 za najboljšo serijo in Ruth Wilson (za vlogo Alison) za najboljšo žensko igralko, leta 2016 je to nagrado dobila Maura Tierney (za vlogo Helen).1. del:

Alison in Noah končno zaživita skupaj uro vožnje iz New Yorka v preprosti koči ob reki. Noah je končal knjigo, vendar uredniku konec ni všeč. Zato Noahu začne zmanjkovati denarja. S Helen hodita na mediacijo, da bi mirno izpeljala ločitev. Helen se zbliža s starim prijateljem. Helenina mati živi pri njej in ji pomaga pri otrocih. Otroci pogrešajo očeta, in Trevorjevo srečanje z njim se ne konča najbolje. Helen noče, da ima Alison stike z njunimi otroki.

Kanal A20:00King Kong, 2005
I: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody, Thomas Kretschmann, Jamie Bell; R: Peter Jackson... King Kong
ZDA,Nemčija

Zgodnja trideseta leta prejšnjega stoletja. Carl Denham je drzni filmski ustvarjalec, ki se odloči, da bo svoj novi projekt posnel v nevarni džungli na samotnem otoku. Ko glavna igralka zapusti projekt, se Denham odloči, da bo s seboj vzel lepo plavolasko Ann Darrow. Ta se na ladji zaljubi v zadržanega pisca Jacka Driscolla, ki naj bi za Denhama napisal najnovejšo pustolovščino. Ko pisana druščina končno prispe na otok, jih tam pričakajo sovražno nastrojeni domačini, toda Denham in ostali ne vedo, da jih v neznanem in nevarnem okolju čaka še večja nevarnost. Gorila velikanka po imenu Kong......IMDb ocena: 7.2/10

Planet TV HD22:02Večerni Planet Danes, 2018
Večerni Planet Danes
Sklepne vesti večera, vremenska napoved in šport.
HTV 122:00Otvoreno
U emisiji Otvoreno svakodnevno se raspravlja o aktualnostima na domaćoj političkoj i javnoj sceni. Goruće teme naše svakodnevice na atraktivan i dinamičan način s kompetentnim gostima pretresaju urednici emisije.... Ocjena: 8/10.
HTV 221:07Put Hrvatske do srebra
FOX22:30Zadnji človek na svetu, 2017
The Last Man on Earth

Serija predstavi življenje in pustolovščine zadnjega človeka na svetu. Phil Miller je bil nekoč povprečnež, ki je imel rad svojo družino in sovražil svojo službo. Zdaj je zadnji up človeštva. Bo našel še kakšnega preživelega?

Eurosport 1HD22:04Motosport: FIA WTCR - SKring SK, pon
Review.
Eurosport 2 HD22:06Dirka po Franciji: etapa 11, pon
Albertville / La Rosiere - 108,5 km.
SK 1 HD22:15Trans World Sport, 1629. del
Šport je sredstvo množic, kjer se sprostijo pozitivna energija in dobro počutje. Tudi zaradi tega je Trans World Sport oddaja, ki je letos praznovala že 29 letnico delovanja.
SK 322:00Španska liga - naj tekme sezone: Sevilla - Real Madrid (3:2)
Discovery22:00Cestni odpadniki: Memphis (Sezona 1): Povratni obračun (Epizoda 7)
(Street Outlaws: Memphis: JJ's Arm Drop) Dirkači iz Memphisa tekmujejo drug z drugim in z najboljšimi dirkači iz vseh ZDA. V mesto prihaja Birdman, JJ pa za povratni obračun ponovno odkupi svoj stari avtomobil.
AXN Adria21:55Začetniki v modrem IV., 2013
I: Missy Peregrym, Gregory Smith... Rookie Blue IV.
sezona 4, epizoda 2

.

Cinemax21:25Capote, 2005
I: Philip Seymour Hoffman, Catherine Keener, Clifton Collins Jr., Chris Cooper, Bruce Greenwood; R: Bennett Miller... biografija, drama
Leta 1959 kontroverzni aktivist Truman Capote, slavni pisec za časnik The New Yorker, izve za grozljivi in brezčutni umor štiričlanske družine Clutter iz Holcomba v Kansasu. Navdihnjen z dogodki se v spremstvu partnerja Harperja Leeja odpravi tja, da bi raziskal okoliščine za članek, ki naj bi ga napisal. Medtem ko poizveduje o umoru, sklene prispevek razširiti v knjigo, ki naj bi bila njegovo najboljše delo: roman Hladnokrvno. V ta namen pripravi niz dolgih intervjujev z obema obsojencema, posebej s Perryjem Smithom, molčečim in omikanim moškim s težavno preteklostjo. Med pripravami na knjigo sklene nenavadno prijateljstvo z morilcem, do katerega ima določeno mero sočutja, ta pa ga pripravi do tega, da po svojih močeh pomaga obema jetnikoma. Ta odnos je v nasprotju s pisateljevo potrebo po zaključku knjige, ki ga lahko prinese le izvršitev smrtne kazni. Notranji konflikt in mešani občutki po pogovorih z obema kaznjencema prinesejo težavno izkušnjo, ki se bo nazadnje prelila v knjigo – ta pa bo na novo opredelila vso sodobno stvarno literaturo.....HBO ocena: 8.6/10.
Cinemax 222:10Berlinčanke, 2016
I: Claudia Michelsen, Sonja Gerhardt, Maria Ehrich, Emilia Schüle, Heino Ferch; R: Sven Bohse... drama
Caterina Schöllack vodi prestižno baletno šolo v Berlinu v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Njena največja želja je ta, da bi svoje tri hčere Moniko, Evo in Helgo čim bolje omožila, po možnosti u uglednimi gospodi. Dekleta drži na kratkem povodcu in tri sestre se trudijo ugoditi materinim pričakovanjem ter togim pravilom visoke družbe. A vse ima svojo ceno: ko Monika odkrije rokenrol, ki se iz ZDA širi med mladino po vsem svetu, najde tudi pogum za upor starševski disciplini in v življenju sklene najti lastno pot do sreče.....HBO ocena: 9.4/10.
NOVA TV20:15Djevojka sa sela
I: Almila Bagriacik, Filiz Ahmet; S: N/A; R: N/A... Suhejla se odluči obračunati s Filiz i upoznati svog unuka. Odlazi u njezinu kuću sa Zejnep i tetom, no u zadnji čas Bajram spašava situaciju. Mahira zabrinjava jer nema posao, pa mu Hulija ponudi posao u kafiću kako bi se prikazao u boljem svijetlu pred Burčin. Za večerom Džeren Husejina pita kad će se opet igrati s Bahar. Na vidjelo izlazi njegova veza s Melek, što jako naljuti Zejnep i Suhejlu. Dodatne probleme stvori to što se on ponovno nalazi s Nurgul na večeri te slike s večere dospiju u novine. Unatoč svim naporima odvjetnika Dževherovih, sud donosi odluku da se Filiz upiše kao Mehmetova majka. Hulija to čuje pa se naljuti i pobjegne od kuće. Odlazi do Filiz s namjerom da popričaju. No, kad stigne tamo, nalazi je ispred kuće i pokušava pregaziti autom. Mahir prosi Burčin, a ona bježi bez riječi. Hulija ga zove da se hitno nađu jer je učinila nešto. On je ostavlja s Emine i odlazi provjeriti kako je Filiz. Javlja Kerimu gdje je Hulija. On dolazi po nju i ne može vjerojati što je učinila. Kad razgovaraju o tome, čuje ih Emine i keže to Filiz. Filiz se užasno naljuti na Mahira i odluči da će mu se osvetiti Na vidjelo izlazi kako je Nurgul unajmila Burčin da bude u vezi s Mahirom, no zaljubila se i odlučila mu ne nanositi bol. Arda i Džejlan odlaze na spoj, a Bahar ih prati. Filiz dolazi kod Dževherovih s namjerom da uzme Mehmeta.
Discovery Science21:50What Could Possibly Go Wrong?: Quake, Rattle, And Roll
Kevin and Grant build a homemade hydrofoil. Can they make it go so fast it glides over the water? The guys also learn if you can cook a steak with music.
Discovery22:00Cestni odpadniki: Memphis (Sezona 1): Povratni obračun (Epizoda 7)
(Street Outlaws: Memphis: JJ's Arm Drop) Dirkači iz Memphisa tekmujejo drug z drugim in z najboljšimi dirkači iz vseh ZDA. V mesto prihaja Birdman, JJ pa za povratni obračun ponovno odkupi svoj stari avtomobil.
Fox Crime22:00Bull, 2017
Bull

sezona 2
Bullova ekipa se upira pomagati moškega, ki mu grozi smrtna kazen. Bull verjame, da je nedolžen, zato ponovno preišče umore.

Fox Life22:00Riverdale, 2017
Riverdale

Cheryl prizna, kdaj je zadnjič videla Jasona; Betty in Jughead preiskujeta Jasonovo smrt; Veronica in Ethel preiskujeta knjigo sramote.

HBO 222:10Legenda o Tarzanu, 2016
I: Alexander Skarsgard, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou; R: David Yates... The Legend Of Tarzan
akcijski, pustolovski
Režiser čarovniške sage o Harryju Potterju prinaša novo akcijsko različico klasične zgodbe Edgarja Rica Burroughsa o džungelskem bojevniku Tarzanu ter njegovem boju za pravico in svobodo. Minilo je več let, odkar je mož, svojčas znan kot Tarzan (Alexander Skarsgard), zapustil afriški pragozd in ob svoji ljubljeni ženi Jane (Margot Robbie) zaživel bolj ugledno življenje kot John Clayton III., lord Greystoke. Zdaj ga vabijo nazaj v Kongo kot odposlanca parlamenta, a se ne zaveda, da je sam zgolj šahovska figura v smrtonosnem spoju pohlepa in maščevalnih namenov, za katerimi stoji Belgijec, kapitan Leon Rom (dvakratni oskarjevec Christoph Waltz). Vendar se vsem, ki naklepajo to morilsko zaroto, še sanja ne, da se igrajo z ognjem. Ko se v smrtni nevarnosti znajde tudi Jane, mora Tarzan v sebi vnovič najti divje korenine in na pomoč poklicati vse svoje živalske prijatelje.....HBO ocena: 8.6/10.
HBO22:20Ostrina, 2 . del, 2018
I: Amy Adams, Patricia Clarkson, Chris Messina, Eliza Scanlen, Matt Craven; R: Jean-Marc Vallée... kriminalka, triler
sezona 1, epizoda 2
Kriminalna serija v osmih delih je posneta po istoimenskem romanu avtorice Gillian Flynn (po njeni prejšnji knjigi je slavni David Fincher leta 2014 posnel triler Ni je več). Zgodba spremlja novinarko Camille Preaker (Amy Adams), ki se vrne v domači kraj, da bi poročala o tamkajšnjem umoru dveh mladih deklet. Ko skuša sestaviti psihološko uganko iz svoje preteklosti, ugotovi, da se je malce preveč poistovetila z nesrečnima žrtvama.....HBO ocena: 9.4/10.
Viasat History21:40Brazgotine Nankinga
Scars of Nanking
sezona 1, epizoda 1
.
AMC22:00Fargo, 2015
Fargo 02

sezona 2, epizoda 1
V drugem poglavju Farga se z novim primerom »resničnega zločina« vračamo v leto 1979 v kraja Sioux Falls v Južni Dakoti ter Luverne v Minnesoti, kjer mlad zvezni policist proučuje primer, v katerega sta se zapletli lokalna zločinska tolpa in pomembna mafijska združba.

National Geographic22:30Znanost o neumnosti, 2017
Science of Stupid 5; sezona 5; epizoda 15... Spoznali bomo, na koliko načinov se lahko poškodujemo pri golfu, med skakanjem v premikajoča se vozila ali pri smučanju.
3 SAT22:25Varg Veum
I: Trond Espen Seim, Lene Nystrom, Bjorn Floberg, Alexander Karim, Jakob Oftebro; S: Christopher Harberg; R: Stephan Apelgren... Der Detektiv jagt einen Hurenmörder., Im achten Fall der Reihe sucht Privatdetektiv Veum (Trond Espen Seim) die Schwester seiner Freundin Karin (Lene Nystrom). Deren Mutter stirbt an Krebs und möchte ihre Junkietochter Siren, zu der der Kontakt abgerissen ist, noch einmal sehen. Veum findet Siren, doch kurz darauf wird sie direkt neben seinem Auto überfahren… Dröge Ermittlung im Prostituierten- und Drogenmilieu, bei der die Versatzstücke altbekannt sind.
Travel22:00Odprava v neznano
Vikingi v Ameriki; sezona 4; epizoda 6... Josh gre po sledeh vikinške ekspanzije na zahod, od ognjeniške pokrajine Islandije prek skrivnostne naselbine na Grenlandiji vse do Severne Amerike. Odkriti želi, ali so bili Vikingi prvi Evropejci, ki so prečkali Atlantik.
TV 100022:20Dežela izgubljenih, 2009
I: Will Ferrell, Anna Friel, Danny McBride, Jorma Taccone, John Boylan; R: Brad Silberling...
Land of the Lost

Will Ferrell nastopi v vlogi znanstvenika, ki ga skupaj z asistentko potegne v časovni vrtinec in pristane v svetu dinozavrov in drugih neverjetnih bitij. 2009......IMDb ocena: 5.4/10

DIVA22:00Urgenca v Chicagu, 2017
I: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto... Chicago Med
sezona 3, epizoda 13
Napeta dramska serija, postavljena v travmatološki center v Chicagu, spremlja življenje pogumnih zdravnikov, medicinskih sester in drugega osebja.
Viasat Nature21:50Živalska policija iz Phoenixa
Animal Cops Phoenix
sezona 1, epizoda 4
ZDA, dokumentarna serija, 2016

Živalski policisti iz odtočnega jaška rešijo psičko in njenih devet mladičev, trem muckam in njihovi mami pa pomagajo z nujno potrebnimi operacijami.

Viasat Explore21:45Znanost o trikih, 2017
Stunt Science
sezona 1, epizoda 8
Velika Britanija, resničnostna serija, 2017

Kaskader Terry Grant nam bo pokazal, kako delati lupinge. Oglejte si, kako lahko strast do enokolesnikov pahne osebo čez rob, in prisluhnite dami, ki bo pritegnila vso vašo radovednost.

Viasat History21:40Brazgotine Nankinga
Scars of Nanking
sezona 1, epizoda 1
.
Mezzo liveHD22:00Jazz, 2016
Avishai Cohen quartet - D'jazz Nevers
Mimimax22:30Skrivnostni ranč I 02, 2015
Ranch, The 02 1023... V risani seriji Skrivnostni ranč I spremljamo prigode štirih prijateljev, ki razen tega, da so zaljubljeni v konje, se odločijo ustanoviti ranč z namenom, da bodo na njem skrbeli za poškodovane konje. Ali je dovolj, da imajo dobre namene, ali obstajajo ovire pri doseganju postavljenega cilja? Če se nam pridružite, boste izvedeli!
Oto22:30Larina izbira, 2012
I: Doris Pinčić, Ivan Herceg, Ecija Ojdanić, Frane Perišin, Jagoda Kumrić... Lara's Choice II.
sezona 2, epizoda 75
Hrvaška

Dinko se usmili obupanega Alena, ki mu ponovno predlaga, da bi prodala ladjo. Kike prosi Laro, da se vrne v hišo Zlatarjevih. Med Ano in Laro spet izbruhne prepir. Jaša obljubi Nikši, da bo ostal z njim in mu pomagal poiskati Karmen. Jaša in Nikša naletita na Alena. Jaša obvesti Dinka, da se je Leila zbudila, zato se hoče Dinko čimprej vrniti v Split. Lucijan se preseli v Šimunovo hišo.

HBO HD: Smrtonosna igra

„Smrtonosna igra“ (Heathers) je nova serija, ki temelji na istoimenski kultni filmski klasiki iz leta 1988 in jo premierno na internetni storitvi videa na zahtevo HBO GO gledamo 11. julija, nato pa bodo vsako sredo v ponudbi nova dva dela. Premiera na HBO kanalu bo 4. septembra ob 21.00 h.
Antološka serija z enournimi epizodami črne komedije prinaša sodobno interpretacijo kultnega istoimenskega filma iz osemdesetih, medtem ko se glavna junakinja Veronica Sawyer sooča s precej drugačno, a nič manj zlobno smrtonosno igro. Veronica je vselej veljala za prijazno osebo – vsaj dokler ne spozna in se ne zaljubi v prišleka po imenu J. D. Heather Chandler je neformalna vodja dekliške skupine soimenjakinj, ki srednji šoli Westerburg High vlada z nasiljem, ustrahovanjem in sijajnim smislom za modo. Heather Duke je njena pasja pomočnica, medtem ko Heather McNamara ostaja v senci odločnejših vrstnic. Srednja šola je bolj mračna, kot se je spominjate: Veronica Sawyer, J. D. in drugi uveljavljajo lastno inačico brezkompromisne in nihilistične pravice na hodnikih šole Westerburg High.

Provokativni zapleti in liki še vedno odražajo tipične srednješolske težave, ki jih prinašajo prijateljstva, želje po sprejemanju in prve ljubezni, kot tudi vrstniško nasilje in samomori. V seriji, ki prikazuje raznolikost sveta v katerem živimo, spremljamo očiten upor proti predsodkom o lepoti, debelosti, spolni usmeritvi, rasi in družbenem statusu, hkrati pa slavi filmsko klasiko skozi nepričakovane gostujoče vloge in znane dialoge.


Premiera nove serije Smrtonosna Igra (Heathers)

Od 11. julija v ponudbi HBO Go storitve
HBO Premiera: 4. septembra ob 21.00 H

 

Igralsko zasedbo sestavljajo Grace Victoria Cox, James Scully, Melanie Field, Brendan Scannell, Jasmine Mathews, Deanna Cheng, Kurt Fuller, Shannen Doherty, Selma Blair. Serijo je režirala Leslye Headland, scenarij je podpisal Jason A. Micallef, izvršni producent pa je Keith Raskin.

VREME


Arhiv novic


  • HBO HD: Smrtonosna igra

    „Smrtonosna igra“ (Heathers) je nova serija, ki temelji na istoimenski kultni filmski klasiki iz leta 1988 in jo premierno na internetni storitvi videa na zahtevo HBO GO gledamo 11. julija, nato pa bodo vsako sredo v ponudbi nova dva d...Preberi več...

  • TV SLO 1 HD: Tednik

      Ekipa Tednik je obiskala vse večje begunsko taborišče v Veliki Kladuši. Številni begunci pripovedujejo, da jim potem, ko so pripešačili do Slovenije, pri nas niso dovolili zaprositi za azil. &n...Preberi več...

  • TV SLO 1 HD: Melodije morja in sonca 2018

    Letos mineva 40 let od prvega festivala Melodije morja in sonca (MMS). V zadnjih letih je poletni amfiteater portoroškega Avditorija postal dom tega priljubljenega poletnega festivala, ki bo v soboto, 14. julija, gostil tudi letošnjo...Preberi več...