Izberite kategorijo:

Trenutno na sporedu

SLO 121:30Prevara (III.), ameriška nadaljevanka, 7/10
I: Catlett Leya, Jackson Joshua, Julia Goldani, Sand Jadon, Siciliano Jake, Stamberg Josh, Tierney Maura, West Dominic, Wilson Ruth; R: AGNIESZKA HOLLAND, Dahl John, Reiner Jeffrey... The Affair (iii.); Martin je mami Helen povedal, da je Noah v hiši, ki jo je podedoval od očeta. Helen ga takoj obišče in ga zaradi kritičnega stanja odpelje k sebi in ga neguje. Vic ga sicer pregleda, vendar zahteva, da Noah do večera odide. Cena za negovanje je za vse vpletene previsoka. Helen vse skriva pred otroki in laže Vicu. Nepričakovano jo obišče Whitney, ki nekaj posumi. Noah ima hude blodnje zaradi zapora in zaradi zdravil za ramo in vrat.
POP TV20:00Napad na Belo hišo, 2013
I: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke; R: Roland Emmerich... White House Down
ZDA

Policistu Johnu Calu iz Washingtona ni uspelo dobiti sanjske službe. Postati je želel agent tajne službe, v kateri bi varoval ameriškega predsednika Jamesa Sawyerja. Ker noče razočarati hčerke s slabo novico, jo odpelje na turistični ogled Bele hiše. Predsedniško rezidenco med njunim obiskom zavzame močno oborožena paravojaška skupina. Ameriška vlada se pogreza v kaos in čas se izteka, prav Cale pa je tisti, ki bo moral z lastno iznajdljivostjo in spretnostjo rešiti svojo hčer, predsednika in vso državo......IMDb ocena: 6.4/10

SLO 221:00Umetnostno drsanje: evropsko prvenstvo - plesni pari in ženske, prosti program, posnetek iz Moskve
111. evropsko prvenstvo v umetnostnem drsanju gosti Moskva, tudi branilce naslovov iz vseh štirih kategorij z lanskega prvenstva stare celine. Na prvih dveh mestih v Evropi sta bila v zadnjih treh letih Francoza Papadakisova - Cizeron in Italijana Cappellinijeva - Lanotte. Francoza sta to sezono izredno pripravljena, na finalu velike nagrade sta premagala celo Kanadčana, bivša olimpijska prvaka, Virtue - Moir. Kandidati za stopničke so še Rusi.

Prva favoritinja med ženskami je brez dvoma Rusinja Jevgenija Medvedjeva, ki je bila prvakinja že dvakrat. Rusinje pa sicer držijo primat že štiri leta. Medvedjeva je bila poškodovana, a je že pozdravila poškodbo. Italijanka Carolina Kostner, sicer petkratna prvakinja, se je lani po premoru vrnila in bila tretja, letos prav tako želi na stopničke. Lahko pa se zgodi popolna prevlada Rusije.

Kanal A20:00Kaznilnica odrešitve, 1995
I: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler, Clancy Brown; R: Frank Darabont... Shawshank Redemption
ZDA

Film pripoveduje zgodbo o bankirju Andyju Dufresneju, ki zaradi dvojnega umora pristane v zaporu. Kljub usodi, ki ga doleti, ostane neverjetno duhovno močan. Zaporniki in nadzorniki ga občudujejo. Nadzornikom začne zaradi svojega znanja urejati celo denarne zadeve. A tako, kot so skrite njegove misli, je skrita tudi skrivnost, ki nazadnje privre na dan. Čeprav se sprva zdi, da je film le še ena v nizu žalostnih zaporniških zgodb, kasneje spoznamo, da je v njem pravzaprav polno humorja in življenja, ki nas naučita, kako kljub vsemu ostati pokončen......IMDb ocena: 9.3/10

Planet TV HD21:40V njenih čevljih, 2005
I: Cameron Diaz, Anson Mount, Toni Collette, Richard Burgi; R: Curtis Hanson... In Her Shoes
IMDb ocena: 6.5. Sestri Maggie in Rose nimata ničesar skupnega. Bosta na koncu ugotovili, da vendarle nista tako različni? Medtem ko je Rose resna in odgovorna odvetnica, njena mlajša sestra Maggie uživa v divjem življenju, polnem zabav in spogledovanja z moškimi, obenem pa ni sposobna zadržati redne službe. Ko Maggie zaradi nespodobnega obnašanja mačeha vrže iz domače hiše, jo k sebi vzame Rose. Potem ko Maggie skoči v posteljo z njenim fantom, se njuni poti razideta. A usoda ju ponovno združi, ko Maggie v očetovi mizi odkrije skrivnostna pisma. Tako izvesta, da imata babico, za katero nista niti vedeli.
HTV 120:05Rocknroll brod, britansko-njemačko-francuski film (12)
Pirate Radio
Komedija o piratskom radiju u Velikoj Britaniji tijekom šezdesetih. Izmišljena radijska postaja Radio Rock i njezina ekipa različitih DJ-a puštaju u eter popularnu i rock glazbu s broda usidrenog u Sjevernom moru. Britanska vlada ulaže napore da ih ugasi zbog njima neprihvatljive glazbe jer na radiju žele samo klasiku...

Film obiluje glazbom šezdesetih pa se mogu čuti, među ostalim, grupe The Kinks, The Rolling Stones, The Turtles, Procol Harum, The Beach Boys, The Who, zatim Jimi Hendrix, Duffy, Dusty Springfield i td.


Uloge: Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Rhys Ifans, Nick Frost, Kenneth Branagh

Scenarij i režija: Richard Curtis

Proizvodnja: 2009.

Urednik: Igor Tomljanović.

HTV 221:38Najveće pustolovine u Velikoj Britaniji s Bearom Gryllsom: Yorkshire, dokumentarna serija (2/3) (R)
Britain's Biggest Adventures With Bear Grylls
U drugoj epizodi Bear Grylls istražuje jedan od najprepoznatljivijih engleskih krajolika, brdski Yorkshire, krećući u iznimnu pustolovinu ovim spektakularnim terenom. Od vrtoglavih visina krševitih vrhova do bujica i brzaca, Bear upoznaje izvanredna stvorenja i utrkuje se s najbržom pticom na planetu, prije negoli, stiješnjen u podzemlju, zakorači u pravu noćnu moru.


Produkcija: Nutopia za ITV.

FOX21:00Thor: Svet teme, 2013
I: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Christopher Eccleston, Jaimie Alexander, Zachary Levi; R: Alan Taylor... Thor: The Dark World

Spremljamo nadaljevanje pustolovščin Thora, ko se bori, da bi rešil Zemljo pred sovražnikom. Thor skuša povrniti mir v vesolju, toda vrne se starodavna vrsta, ki skuša potisniti vesolje nazaj v temo......IMDb ocena: 7/10

Eurosport 1HD20:00Snooker: Masters, polfinale
M. Allen (Nir) v J. Higgins (Sco), v živo HD
Eurosport 2 HD21:30Akrobatsko smučanje: SP
Moguls, posnetek HD
SK 1 HD21:30NBA: Cleveland - Oklahoma City, V živo
LeBron James proti Russllu Westbrooku nam zagotavlja izjemen obračun, v katerem se bomo lahko nagledali spektakularnih potez, ki jih lahko ponudi le liga NBA.
SK 320:45Španska liga: Las Palmas - Valencia, V živo
Čeprav si je Valencia privoščila nekaj spodrsljajev, še vedno ostaja tik pod vrhom lestvice in bo tudi na Kanarskih otokih v vlogi izrazitega favorita. Domači so pri dnu lestvice in morajo čim hitreje začeti zmagovati, v nasprotnem primeru se bodo morali posloviti od španske elite.
Discovery22:00Razkrivanje zgodovine (Sezona 2): Iskanje gradu kralja Arturja (Epizoda 6)
(Blowing Up History: Hunt For King Arthur's Castle) Škotski grad bi lahko bil domovanje Arturjeve okrogle mize. Ali bi lahko odkritje iznakaženega okostja razkrilo njegove skrivnosti in podalo novo razlago zgodovinskih dogodkov?
AXN Adria22:00Candice Renoir I., 2013
I: Cecile Bois, Raphael Lenglet... Candice Renoir I.
sezona 1, epizoda 1

......IMDb ocena: 7.1/10

Cinemax20:55Odnosi v mestu, 2017
I: Abbi Jacobson, Michael Cera, Tavi Gevinson, Bene Coopersmith, George Sample III; R: Dustin Guy Defa... Person To Person
komedija, drama
V času enega samega dneva v New Yorku se peščica različnih likov muči z banalnimi, nepričakovanimi in tistimi pomembnimi vprašanji v svojem življenju. Preiskovalna novinarka se trudi med svojim prvim dnem v službi, kljub zgrešeni pomoči svojega nesposobnega šefa; uporniška najstnica skuša uravnotežiti svoje feministične ideale z drugimi željami; in mladenič se trudi pobotati z nekdanjim dekletom, katerega brat mu grozi z maščevanjem. Medtem se po mestu potepa tudi strastni ljubitelj glasbe v lovu na redko vinilno ploščo za svojo dragoceno zbirko.....HBO ocena: 5.4/10.
Cinemax 220:30Grenka žetev, 2017
I: Max Irons, Samantha Barks, Barry Pepper, Tamer Hassan, Terence Stamp; R: George Mendeluk... Bitter Harvest
drama, romanca
Zgodbo je navdihnila ena najbolj spregledanih tragedij v 20. stoletju. Drama Grenka žetev je pripoved o ljubezni, časti, uporništvu in preživetju – prikazana skozi oči mladih ljubimcev Jurija in Natalke v 1930-ih, času, ujetem v surovem Stalinovem režimu, ki skuša z lakoto pokoriti Ukrajino in zatreti lokalna nacionalistična gibanja. Medtem ko Stalin iz Kremlja vlada s trdo roko komunizma, se mladi umetnik Juri trudi preživeti pomanjkanje, ujetništvo in mučenje, da bi svojo ljubezen iz otroštva Natalko rešil pred sovjetskim programom stradanja, ki mu je podleglo že na milijone Ukrajincev. V neznosnih razmerah Juri pobegne iz sovjetskega zapora in se pridruži upornikom proti boljševikom, medtem ko skuša priti do Natalke in nadaljevati boj za neodvisnost svoje domovine.....HBO ocena: 8.8/10.
NOVA TV21:25Smrtonosno oružje
I: Damon Wayans, Clayne Crawford, Keesha Sharp, Kevin Rahm, Michelle Mitchenor; S: Matthew Miller... Murtaugh i Riggs istražuju bivšeg mornaričkog specijalca. Murtaugh uviđa sličnost između sumnjivca i Riggsa te shvaća da bi Riggsova veza s osumnjičenim mogla ometati slučaj. Riggs i Murtaugh istražuju razvikani slučaj ubojstva mlade manekenke i otkrivaju strašnu tajnu iza zaključanih vrata vile jedne od najbogatijih obitelji Los Angelesa. Riggs se prisjeća prošlosti kada sazna da je sa slučajem povezan stari prijatelj njegove žene. Murtaugh je kod kuće šokiran jer saznaje da njegova kći šalje promiskuitetne fotografije svojemu novomu dečku.
Discovery Science21:50You Have Been Warned: Seriously?
A man who eats a red-hot coal, a robot that solves a Rubik's Cube in a second, and a creature with a glowing beak - a look at the freakiest clips on the web.
Discovery22:00Razkrivanje zgodovine (Sezona 2): Iskanje gradu kralja Arturja (Epizoda 6)
(Blowing Up History: Hunt For King Arthur's Castle) Škotski grad bi lahko bil domovanje Arturjeve okrogle mize. Ali bi lahko odkritje iznakaženega okostja razkrilo njegove skrivnosti in podalo novo razlago zgodovinskih dogodkov?
Fox Crime22:00Zločinski um, 2018
Criminal Minds

sezona 13, epizoda 3
Jezen storilec napada uspešne poslovneže v Detroitu, zato za pomoč prosijo ekipo......IMDb ocena: 8.1/10

Fox Life22:00Življenjski utrinki, 2015
Life in Pieces

sezona 1, epizoda 18
Heather je zgrožena, ko ugotovi, da je seksi sporočilo, namenjeno Timu, pomotoma dobil drugi. Samantha za pomoč prosi Jen in Grega, saj sumi, da jo fant vara......IMDb ocena: 7.9/10

HBO 221:45Vojna zvezd: Sila se prebuja, 2015
I: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley; R: J.J. Abrams... Star Wars: Episode Vii The Force Awakens
akcijski, znanstvena fantastika
Tri desetletja po porazu Dartha Vaderja in galaktičnega Imperija se pojavi novo zlo. Iz ruševin požganega imperija je vstal militantni Prvi red in princesa Leia Organa (Carrie Fisher) je zdaj na čelu upornikov, ki se z vojaškimi akcijami zoperstavljajo novim tiranom. Vsi skupaj iščejo jedijevskega mojstra Luka Skywalkerja (Mark Hamill), ki je po porazu imperatorjevih sil izginil neznano kam. Zdaj se pojavijo novi, mladi junaki po sili razmer: med njimi iznajdljiva odpadnica Rey (Daisy Ridley), ki na planetu Jakku v zameno za odmerke hrane zbira staro železje in se ne zaveda svojih moči; nekdanji jurišnik Prvega reda Finn (John Boyega), ki je dezertiral in se sklenil pridružiti borcem za pravičnost; ter Poe Dameron (Oscar Isaac), najboljši pilot, kar jih ima odporniško gibanje. Na pomoč jim priskočita nihče drug kot stari prekupčevalski maček Han Solo (Harrison Ford) in njegov zvesti kosmati kopilot Chewbacca – da bi čimprej našli Luka ter uničili novo vsemogočno orožje Prvega reda, ki je zmožno uničevati cele planete in že meri na skrivno oporišče upornikov. Na temni strani Sile se krepi mladi Kylo Ren (Adam Driver), uničevalni bojevnik s skrivnostno preteklostjo ter mogočni krotilec temne plati Sile, ki se ima za zlobnega naslednika Dartha Vaderja.....HBO ocena: 8.8/10.
HBO22:00Logan: Wolverine, 2017
I: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant; R: James Mangold... Logan
akcijski
Hugh Jackman je napetosti polno energijo mutanta Wolverina na velika platna prinesel v celovečercu Možje X Bryana Singerja, ki je začel uspešno franšizo po uspešni seriji stripov. Odtlej je mutanta upodobil že desetkrat in je imel tokrat, z Loganom, priložnost, da svoj lik v velikem slogu pospremi v pokoj. Piše se leto 2029. Mutantov skorajda ni več. Od sveta odmaknjeni in potrti Logan (Hugh Jackman) se zapija v svojem skrivališču v zakotju blizu mehiške meje in se preživlja z občasnim delom kot najeti šofer. Njegova sotrpina v izgnanstvu sta izobčenec Caliban in bolehni profesor X (Patrick Stewart), ki ga pestijo čedalje hujši napadi Alzheimerjeve bolezni. Toda Loganovi načrti, da se skrije pred svetom in zaščiti svojo zapuščino, se obrnejo na glavo, ko se k njima zateče mlada mutantka.....HBO ocena: 9.0/10.
Viasat History21:50Eva Braun
Eva Braun: Life and Death with the Fuhrer
sezona 1, epizoda 2
Nemčija, dokumentarna serija, 2014

Po besedah njenega življenjepisca se je za pretiranim veseljem Eve Braun skrivala izjemno nepopustljiva ženska, ki je bila odločna doseči svoje cilje, vključno z zadnjim dejanjem: smrtjo.

AMC22:00Stanje milosti, 1990
I: Sean Penn, Ed Harris, Gary Oldman, Robin Wright, John Turturro, Burgess Meredith, R.D. Call; R: Phil Joanou, Michael Lee Baron... State Of Grace

Policaj pod krinko se vrne v svojo staro sosesko v Hells Kitchen v New Yorku, da bi spodkopal irsko mafijo, ki jo vodita dva njegova prijatelja iz otroštva......IMDb ocena: 7.3/10

National Geographic22:00Diana: Z lastnimi besedami, 2017
Diana: In Her Own Words; sezona 1; epizoda 1... Leta 1991 je v Kensingtonski palači v Londonu Diana, valižanska princesa, sodelovala v vrsti skrivnih intervjujev, ki jih je z njenim dovoljenjem posnel tesni prijatelj v imenu novinarja Andrewa Mortona.
3 SAT21:40Georg Baselitz – Ein deutscher Maler
I: Elke Baselitz(role=Ehefrau, Benjamin Katz(role=Fotograf, Michael Werner(role=Galerist, Franz Dahlem(role=Galerist, Fred Jahn(role=Galerist, Thaddeus Ropac(role=Galerist, Ealan Wingate(role=Direktor Gagosian Gallery; S: Evelyn Schels; R: Evelyn Schels... ... Dokuporträt über den deutschen Großkünstler., „Ich arbeite ausschließlich mit Disharmonie“, erzählt der Maler, der am 23.1. seinen 80. Geburtstag feiert, der Filmemacherin Evelyn Schels. Ihr Porträt des gesprächigen Künstlers, der seit 1969 seine Motive auf den Kopf stellt und seit Neuestem „unsichtbar“ malen will, nähert sich dem Menschen Baselitz auf ruhige Art.
Travel22:00Lovci na duhove
Srebrna senca; sezona 2; epizoda 8... Ekipa je v Argentini in obišče hotel Eden, za katerega mnogi trdijo, da je kraj z največ duhovi v državi.
TV 100020:30Mothmanova prerokba, 2002
I: Richard Gere, David Eigenberg, Bob Tracey, Ron Emanuel, Debra Messing, Tom Stoviak, Yvonne Erickson; R: Mark Pellington...
The Mothman Prophecies

Novinar obtiči v zakotnem, pobožnem mestu Point Pleasant, kjer raziskuje niz nenavadnih dogodkov, vključno z nadnaravnimi videnji in skrivnostnimi prikaznimi......IMDb ocena: 6.5/10

DIVA22:00Operacija Havaji, 2016
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim... Hawaii 5.0
sezona 7, epizoda 11
Chin tvega življenje, da bi rešil nečakinjo, ki so jo ugrabili v Mehiki......IMDb ocena: 7.4/10
Viasat Nature21:40Živalska policija iz Phoenixa
Animal Cops Phoenix
sezona 1, epizoda 1
ZDA, dokumentarna serija, 2016

Živalski policisti rešijo zajca, ki trpi zaradi vročinske izčrpanosti, kasneje pa pomagajo še sedmim priklenjenim psom.

Viasat Explore21:45Iskalci draguljev, 2015
Prospectors
sezona 4, epizoda 5
Kanada, dokumentarna serija, 2015

Rich gre spet v podzemlje iskat nahajališča kremna. Amanda in Jessica gresta raziskovat na goro White. Dwayne vzame s sabo prijatelja, ki bo prvič šel v gore in prvič iskal dragulje.

Viasat History21:50Eva Braun
Eva Braun: Life and Death with the Fuhrer
sezona 1, epizoda 2
Nemčija, dokumentarna serija, 2014

Po besedah njenega življenjepisca se je za pretiranim veseljem Eve Braun skrivala izjemno nepopustljiva ženska, ki je bila odločna doseči svoje cilje, vključno z zadnjim dejanjem: smrtjo.

Mezzo liveHD20:30Classical concert, 2016
Vasily Petrenko and the Oslo Philharmonic: Grolid, Dvořák and Prokofiev
Mimimax21:55Pustolovščine obutega mačka, 2015
Adventures Of Puss In Boots 01... Največji mačji junak si bo obul svoje znamenite škornje in se podal v boj za obrambo nemočnih prebivalcev San Lorenza pred raznovrstnimi nepridipravi. Pot mu lahko prekriža le kepa dlake!
Oto21:40Zbudil bi se s teboj, 2016
I: Daniel Arenas, Ela Velden, Sara Corrales, Gonzalo Pena, Enoc Leano... Amo despertar contigo I.
sezona 1, epizoda 95
Mehika

Nestor zelo slabo sprejme novico o Cristianovem izhodu in se odloči, da bo stopil v stik s Federicom. Cindy želi poklicati Maio, da bi ji povedala svoje, a je njen telefon pokvarjen. Eligio obljubi Carmen, da bo pospešil postopek ločitve, da bi lahko bila mirna. Antonia je obupana, ker jo delavci napadajo in jim ne zna odgovoriti. Majhna eksplozija povzroči, da se Pablo začenja spominjati nesreče in je povsem zmeden. Maia mu svetuje, naj gre na zdravljenje, saj vse, kar se mu dogaja, ni normalno. Antonia prosi Pabla, naj ne daje odpovedi.

AMC: Fear The Walking Dead, 4. sezona

V NIZKEM STARTU: NADALJEVANJE SERIJE »FEAR THE WALKING DEAD«
Hkrati s premiero v ZDA se 4. sezona s 16. aprilom vrača na AMC

 

Četrta sezona AMC-jeve težko pričakovane serije “Fear The Walking Dead” prihaja na male zaslone v ponedeljek, 16. aprila. Istočasno bodo serijo premierno predvajali tudi v ZDA, zato si jo boste pri nas lahko ogledali že ob 4. uri zjutraj, ponovitev pa bo sledila isti dan ob 23. uri. Druga epizoda bo na kanalu AMC 23. aprila, ob 3. uri zjutraj, ponovitev pa bomo lahko spremljali ob 22. uri. Poleg dogodivščin junakov serije Fear The Walking Dead vam bo spomladanske dni popestrila tudi povsem nova napeta TV serija The Terror, ki na kanal AMC prihaja 29. marca in bo gledalce v dve-urni premieri popeljala na vznemirljivo popotovanje po ledenem severu.

 

Preplet serij in igralcev
V četrti sezoni apokaliptične serije Fear The Walking Dead bomo življenje Madison Clark (Kim Dickens) in njene družine spremljali iz popolnoma nove perspektive – skozi oči Morgana Jonesa (Lennie James), priljubljenega lika iz sestrske nadaljevanke The Waking Dead. Preplet teh dveh serij je izvršni producent serije Fear The Walking Dead, Robert Kirkman, napovedal že lani novembra na stripovski konferenci v New Yorku.

 

Napeto bo!
Nova sezona serije nas bo popeljala tako v bližnjo preteklost kot negotovo sedanjost glavnih junakov, ki v mnogih nepredvidljivih situacijah spoznavajo nove prijatelje, srečujejo sovražnike in se v boju za preživetje soočajo s številnimi grožnjami in težkimi odločitvami. Borijo se tako eden za drugega kot tudi eden proti drugemu in proti celotni legiji živih mrtvecev, da bi ohranili svoj obstoj, ki je že zelo resno ogrožen. Preplet teme in svetlobe, groze in milosti ter številni junaki, strahopetci ter zlobneži delajo prihajajočo sezono še posebej zanimivo in napeto.

 

Četrto sezono serije Fear The Walking Dead, ki jo sestavlja 16 epizod, je producirala produkcijska hiša AMC Studios, izvršni producenti serije pa so Scott M. Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd in Greg Nicotero.

VREME


Arhiv novic


  • AMC: Fear The Walking Dead, 4. sezona

    V NIZKEM STARTU: NADALJEVANJE SERIJE »FEAR THE WALKING DEAD« Hkrati s premiero v ZDA se 4. sezona s 16. aprilom vrača na AMC   Četrta sezona AMC-jeve težko pričakovane serije “Fear The Walking Dead&r...Preberi več...

  • FOX HD: Umor Giannija Versaceja: Ameriška zločinska zgodba, 2. sezona

    Od 23. januarja ob četrtkih ob 22.00 Premiera za regijo   Umor Giannija Versaceja: Ameriška zločinska zgodba je drugo nadaljevanje nagrajene FX-ove serije iz franšize Ameriške zločinske zgodb...Preberi več...

  • TV SLO 1 HD: Kapitan Fantastični

    Sobota, 13. Januar 2018 TVS 1 20:05 Kapitan Fantastični CAPTAIN FANTASTIC ameriški film, 2016   Leto produkcije: 2016 Država: ZDA Žanr: drama Režija: Matt Ross Scenarij: M...Preberi več...