Izberite kategorijo:

Trenutno na sporedu

SLO 102:15Info-kanal
Info-kanal lahko spremljate v nočnem času, po koncu rednega programa na 1. programu TV Slovenija in na TV Maribor. Spremljate lahko zadnje domače in tuje novice, napovedi športnih, kulturnih in zabavnih prireditev, vremensko napoved za prihodnje dni ter informacije o TV sporedu 1. In 2. TV programa.
POP TV01:45Zvoki noči
SLO 202:50Zabavni kanal
Zabavni kanal ponuja obilico dobre glasbe in novice iz sveta zabave. Na sporedu je vsak delovnik na TVS 2 od predvidoma 9. 00 in traja razlicno dolgo. Prav tako pa si ga na TVS 2 lahko ogledate vsako noč po koncu rednega televizijskega programa.

Ob spremljanju Zabavnega infokanala lahko preberete najbolj sveže novice iz sveta znanih - tako slovenskih kot tujih zvezd. Če ste ljubitelji najbolj nenavadnih in nemogocih zgodb, si lahko preberete tudi te. Čaka vas tudi horoskop, ki ga lahko spremljate prav vsak dan. Izveste tudi, katere družabne prireditve, koncerti, razstave in podobni dogodki se bodo zvrstili v prihodnjih dneh.

Kanal A02:05Glasbeni mikser
Planet TV HD03:55Nočni program, 2017
Nočni program
.
HTV 104:10Vino u krvi (2), mini-serija (12) (1/7) (R)
Le Sang De La Vigne 2 / Blood Of The Wine
Niz ubojstava, tajanstvena prizorišta, velika vina i jedan sjajni enolog koji će riješiti niz zamršenih slučajeva...


Druga sezona izvrsne francuske serije Vino u krvi donosi sedam nastavaka. Snimljena prema motivima romana Jean-Pierrea Alauxa i Noëla Balena, uz zanimljiv glavni lik i uzbudljive zaplete privući će gledatelje izvrsnim glumačkim interpretacijama, kao i ljepotom krajolika u kojima se radnja zbiva.

Pierre Arditi, okružen mladim suradnicima, elegantno i vješto tumači ulogu istražitelja novoga kova usred prelijepih vinograda bordoškoga kraja.1. epizoda: MASSACRE A LA SULFATEUSE


Na putu na kongres enologa u Toscani Benjamin Lebel i France Pelletier se na molbu Edgara Loewena zaustavljaju u Avignonu kako bi procijenili imanje Château Dueze koje proizvodi vino Châteauneuf-du-Pape. Vlasnice su trgovkinja umjetnina u Berlinu Kate Castelnaut i njezine dvije sestre Léopoldine i Sixtine. Benjamin pretpostavlja da sestre žele prodati imanje koje zadnjih godina sve više propada.

No došavši na lice mjesta Benjamin shvaća da sestre Léopoldine i Sixtine nisu imale pojma da je Kate odlučila prodati. Najmlađa Sixtine se protivi toj odluci, ali najstarijoj Léopoldine je laknulo budući da imanje više ne može poslovati bez Kateinih redovitih financijskih injekcija.

Tada se događa tragedija: netko je sabotirao dio vinograda polivši ih industrijskim herbicidom. Zbog toga će vrijednost imanja zacijelo pasti. Tko od toga ima korist?

Uskoro pronalaze i tijelo Francisa, sina bivšeg šefa vinograda na imanju koji je bio vrlo blizak s Kate. Osveta, pohlepa, sukob unutar obitelji?

Benjamin će otkriti motiv zločina i njegov mračni cilj.


Uloge: Pierre ARDITI (Benjamin Lebel), Claire NEBOUT (France Pelletier), Aladin REIBEL (Edgard Loewen), Laure MARSAC (Kate Weller), Nathalie VILLENEUVE (Léopoldine Fournier), Laure MILLET (Sixtine Castelnaut)

Scenaristi: Jacques i Christiane Lebrima

Režija: Régis MUSSET

Urednica: Ranka Horvat.

HTV 204:16Noćni glazbeni program: 40. festival zabavne glazbe, Split 2000., Show program - Nina Badrić (R)
FOX04:25Vampirski sev, 2014
I: Corey Stoll, David Bradley, Mía Maestro, Kevin Durand, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Jack Kesy; R: Charlotte Sieling... The Strain

sezona 1, epizoda 9
Eph se na vso moč trudi zavarovati svojo družino, vendar izve, da je Kelly izginila. Dutch razkrije njeno vlogo v Palmerjevem načrtu in Gus mora glede Felixa sprejeti težko odločitev......IMDb ocena: 7.8/10

Eurosport 1HD04:15Snooker: HNS, Barnsley
Polfinale, ponovitev HD
Eurosport 2 HD04:15Kolesarstvo: EP na stezi, Berlin
3. dan, ponovitev HD
SK 1 HD03:00NBA: Denver - Sacramento, V živo
Liga NBA velja za najboljše košarkarsko tekmovanje na svetu, v katerem se merijo najboljši košarkarji. V ligi, ki je bila ustanovljena 6. junija 1946 v New Yorku, nastopa 30 ekip, ena od teh je kanadska. S 17 naslovi za najuspešnejšo ekipo tekmovanja v zgodovini velja Boston Celtics, v zadnjem letu pa so naslov osvojili košarkarji Golden Stata, ki so bili v finalu močnejši od Clevelanda LeBrona Jamesa.
SK 304:55Španska liga: Betis - Alaves
Španska nogometna liga, bolj poznana pod vzdevkom La Liga, je najelitnejše nogometno tekmovanje v Španiji. Ustanovljena je bila leta 1929. V ligi nastopa 20 klubov, kjer vsako sezono nekdo postane prvak in izpade v špansko drugo ligo. Najuspešnejša kluba sta madridski Real in Barcelona. Skupaj sta ligo osvojila kar 56-krat. Zadnji naslov je romal v roke madridskega Reala.
Discovery04:20Oceanski bojevniki (Sezona 1): Zlikovci (Epizoda 2)
(Ocean Warriors: Who's The Bad Guy) Sea Shepherd se na Antarktiki sooči z zloglasno krivolovsko ladjo. V Tanzaniji pa operacija pod krinko ekipo pripelje do prekupčevalca z razstrelivom na debelo.
AXN Adria04:30Številke V., 2008
I: Rob Morrow, David Krumholtz, Judd Hirsch, Alimi Ballard, Dylan Bruno, Navi Rawat, Aya Sumika; R: Steve Boyum... Numb3rs V.
sezona 5, epizoda 17

....When an AI kills the scientist who created her it opens a career door for Charlie, but first he and Amita must determine what happened, putting Amita's life in jeopardy......IMDb ocena: 7.9/10

Cinemax04:00Življenje je lepo, 1998
I: Roberto Benigni, Nicoletta Braschi, Giorgio Cantarini, Giustino Durano, Marisa Paredes; R: Roberto Benigni... La Vita E Bella
komedija, drama
Italijanski jud Guido (Roberto Benigni) je neskončno iznajdljiv ter očarljivo gobezdavi natakar, čigar bujna domišljija in igrivi duh mu pomagata osvojiti srce čedne učiteljice. Par se poroči in dobita sina, a kmalu se idilično življenje mlade družine sesuje, saj država pade v brezno druge svetovne vojne. Guida in njegovo družino odpeljejo v nemško koncentracijsko taborišče. Mladega sina skuša obvarovati pred grozotami okrog njega in vso stvar spremeni v nekakšno igro, katere zmagovalec naj bi na koncu dobil pravcati tank. Tragične okoliščine njihove prisilne deportacije se v dečkovih očeh spremenijo v zabavno in presenečenj polno deželo čudes.....HBO ocena: 9.6/10.
Cinemax 204:35Barash, 2015
I: Sivan Noam Shimon, Hadas Jeid Sakuri, Dvir Benedek, Irit Pashtan, Bar Ben Vakil; R: Michal Vinik... komedija, drama
Zdolgočasena 17-letnica Naama Barash živi v zaspanem predmestju z odtujenimi starši in uporniško starejšo sestro. Čas zabija z alkoholom, mamili in druženjem z istomislečimi prijatelji. Njena starša se ves čas prepirata, v vojsko prijavljena sestra pa nekega dne nepričakovano izgine. Vse bolj zmedeno življenje Naame se dokončno zasuka na glavo, ko se v šoli pojavi novo dekle: predstavi ji svet mamil, lezbične ljubezni in svobode. Najstnica se prvič globoko zaljubi, dotlej neznana čustva pa jo vržejo iz tira ter dajo njenemu življenju nov pomen.....HBO ocena: 6.4/10.
NOVA TV04:00Astro savjetnik
Naši voditelji su vrhunski stručnjaci koji su se godinama usavršavali i trenirali svoje prirodno urođene sposobnosti da saznaju istinu za druge ljude.
Discovery Science04:48Food Factory: Episode 4
Reveals the mouthwatering secrets behind tasty treats. It's a wild culinary ride as mountains of raw materials are transformed. Featuring marshmallow and broccoli slaw.
Discovery04:20Oceanski bojevniki (Sezona 1): Zlikovci (Epizoda 2)
(Ocean Warriors: Who's The Bad Guy) Sea Shepherd se na Antarktiki sooči z zloglasno krivolovsko ladjo. V Tanzaniji pa operacija pod krinko ekipo pripelje do prekupčevalca z razstrelivom na debelo.
Fox Crime04:25Detektivka Fisherjeva, 2012
I: Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt, Ashleigh Cummings, Vince Colosimo, Peter O'Brien, Linda Cropper; R: Clayton Jacobson, Tony Tilse... Miss Fisher's Murder Mysteries

sezona 1, epizoda 7
Phryne je kot mlado dekle v Parizu poziralo za slikarja Pierra Sarcella. Zdaj, 10 let pozneje, Sarcellova vdova izgine, Phryne pa odkrije povezavo med go. Sarcelle in smrtjo avstralskega veterana, ki je bil priča smrti slikarja na železniški postaji......IMDb ocena: 7.4/10

Fox Life04:25To smo mi, 2016
This Is Us

sezona 1, epizoda 4
Rebecca in Jack peljeta Kevina, Kate in Randalla na bazen in se zavesta, da ima vsak njun otrok svoje težave. Kevin gre na avdicijo za prvo predstavo na Broadwayu in spozna odločno igralko, ki pa ni prav navdušena nad njim.

HBO 203:45Bournova zapuščina, 2012
I: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach, Oscar Isaac; R: Tony Gilroy... The Bourne Legacy
akcijski, triler
Režiser napetih trilerjev Michael Clayton in Dvojna igra prinaša nadaljevanje legende o skrivnostnem agentu Bournu, tokrat skozi oči in doživetja podobnega odpadniškega agenta Crossa (Jeremy Renner). Kot se izkaže, je bil Bourne zgolj vrh ledene gore spletk in zarot, zato skuša agencija uničiti vse sledi njihovega nezakonitega vohunskega programa. Na seznamu za uničenje je tudi tajni agent Cross, toda s pomočjo neverjetnih borilnih spretnosti in gensko določenih zmožnosti mu uspe pobegniti. Na begu pred odločnim vodjo čiščenja Byerjem skuša Cross ugotoviti lastno identiteto in razkriti dvolično početje svojih delodajalcev, ki ga hočejo na vsak način ustaviti.....HBO ocena: 8.4/10.
HBO04:25Ljubezen in prijateljstvo, 2015
I: Kate Beckinsale, Chloë Sevigny, Xavier Samuel, Stephen Fry, Tom Bennett; R: Whit Stillman... Love And Friendship
drama, romanca
Zgodba, posneta po romanu slavne pisateljice Jane Austin, spremlja ljubezenske spletke ovdovele lady Susan Vernon (Kate Beckinsale), ki na obisku pri svaku išče primerno partijo za svojo hčer Frederico, pri čemer ji pomaga tudi zvesta prijateljica Alicia Johnson (Chloe Sevigny). Zaradi denarne stiske si Susan na vsak način želi primerno premožnega snubca, za dosego svojih ciljev pa je pripravljena tudi razdreti zakone drugih parov. Ko uvidi, da hčerka še ni pripravljena na poroko, začne sama stegovati lovke po poročenih možeh, to pa sproži številne škandale. Ljubezenski kaos naposled preraste v nevaren čustveni vihar, skrit pod krinko prefinjenosti angleške aristokracije. Dva mladeniča, čedni Reginald DeCourcy (Xavier Samuel) in premožni sir James Martin (Tom Bennett), močno otežita načrte spogledljive lady Susan.....HBO ocena: 6.4/10.
Viasat History04:30Hudi izumi
Wicked Inventions
sezona 1, epizoda 21
Velika Britanija, dokumentarna serija, 2015

Padalo. Vemo, da je padalo rešilo številne letalce, toda od kod izvira ta naprava, ki rešuje življenja? Raziskujemo tudi, kako so razvili sončne zbiralnike in rakete.

AMC04:25Odveza, 1988
I: Richard Burton, Dominic Guard, David Bradley; R: Anthony Page... Absolution

Posneto po resnični zgodbi. Duhovnik, ki se trdno drži pravil in je brez kančka humorja, uči na fantovski šoli in postane žrtev potegavščine enega svojih varovancev. Dogodek kmalu dobi večje razsežnosti......IMDb ocena: 6.5/10

National Geographic04:50Na življenje ali smrt, 2013
Do or Die 1; sezona 1; epizoda 15... Ko na nebu nad gosto naseljenim mestom eksplodira meteor, se pripravite na posledice, in se rešite, ko padete v jamo porušene zgradbe.
3 SAT04:40Hallo Taxi
I: Hans Moser(role=Leopold Gruber, Paul Hörbiger(role=Franz Schwarzl, Oskar Sima(role=Kommerzialrat Schellnegger, Lucie Englisch(role=Adele Schellnegger, Gerlinde Locker(role=Lisa, Walter Kohut(role=Gerlinger; S: Theodor Ottawa; R: Hermann Kugelstadt... ... Fiaker-kutscher Leopold (Hans Moser) ist sauer auf seinen Freund Franz (Paul Hörbiger). Der hat seine Wiener Droschke einfach gegen ein schnödes Taxi getauscht. Und dann verliebt sich Leopolds Nichte auch noch in Franzens Kompagnon… Für Nostalgiker.
Travel04:00Muzejske skrivnosti
Oče ameriške konjenice, Rosa Parks in NLP Črni vitez; sezona 10; epizoda 5... Don Wildman pripoveduje o moškem, ki je rešil Georgea Washingtona, o začetnici boja za državljanske pravice in o nenavadnem videnju NLP-ja.
TV 100004:02Breme, 2013
I: Tim Roth, Jack O'Connell, Peter Mullan; R: Craig Viveiros...
The Liability

Surova komedija o najstniku, ki en dan dela kot voznik izkušenega poklicnega morilca ter spozna mračni svet umorov, prostitucije in maščevanja. 2013......IMDb ocena: 5.9/10

DIVA04:20Umori na podeželju, 2011
I: John Nettles, Jane Wymark, Barry Jackson, Jason Hughes, Laura Howard, Neil Dudgeon, Fiona Dolman... Midsomer Murders
sezona 14, epizoda 1
Velika Britanija

Nov kriminalist John Barnaby prispe v Midsomer, da bi zamenjal bratranca in ga mirne vasice zelo begajo. Dokler ne umre lokalni DJ......IMDb ocena: 7.2/10.....IMDb ocena: 7.7/10

Viasat Nature04:30Živalske norčije, 2015
Animal Antics
sezona 1, epizoda 5
Velika Britanija, dokumentarna serija o naravi, 2015

Težkokategorniki. Po izmenjavi trdnih prepričanj naših nepopustljivih strokovnjakov razkrijemo, kdo bo odnesel naslov najbolj trdoživega med težkokategorniki 'Živalskih norčij'.

Viasat History04:30Hudi izumi
Wicked Inventions
sezona 1, epizoda 21
Velika Britanija, dokumentarna serija, 2015

Padalo. Vemo, da je padalo rešilo številne letalce, toda od kod izvira ta naprava, ki rešuje življenja? Raziskujemo tudi, kako so razvili sončne zbiralnike in rakete.

Mezzo liveHD04:00Jazz, 2012
Keith B Brown - Strasbourg Jazz Festival

TV SLO 2 HD: Prava ideja

TOREK, 24. OKTOBER 2017

TV SLO 2 ob 20.55

PRAVA IDEJA

Miran Gracer je podjetniško pot začel pred 41 leti v majhni domači delavnici. Danes ima v Celju tiskarsko podjetje na 3000 kvadratnih metrih površine in 29 zaposlenih. Doslej so natisnili več milijonov različnih knjig, časopisov, katalogov in drugih tiskovin, pred desetletjem so ustanovili tudi lastno založbo. Stranke imajo po vsej Sloveniji, pa tudi v Avstriji, Nemčiji in na Hrvaškem. Podjetje veliko investira v izobraževanje zaposlenih in sodobno tehnologijo, ima lastno sončno elektrarno, družbeno odgovornost pa kaže tudi s stalno pomočjo športnim, kulturnim, humanitarnim in drugim lokalnim društvom.

VREME


Arhiv novic


  • TV SLO 2 HD: Prava ideja

    TOREK, 24. OKTOBER 2017 TV SLO 2 ob 20.55 PRAVA IDEJA Miran Gracer je podjetniško pot začel pred 41 leti v majhni domači delavnici. Danes ima v Celju tiskarsko podjetje na 3000 kvadratnih metrih površine in...Preberi več...

  • BBC Earth: Nenavadni signali iz vesolja

    Stoletja smo zrli v nebo in se spraševali - ali smo sami? V globine vesolja smo poslali sporočila, a nismo prejeli odgovora. Do zdaj. V zadnjih nekaj letih je skrivnostni signal pretresel astronomijo do samega jedra. Predstav...Preberi več...

  • Discovery Channel: Zlata mrzlica, 8. sezona

    Razgreti spori, veliki novi stroji in še večji izzivi v osmi sezoni najbolj priljubljene Discoveryjeve serije Zlata mrzlica Premiera v torek, 17. 10. ob 20.00, na Discovery Channelu Na ekrane se vračajo se zlatoko...Preberi več...