Izberite kategorijo:

Trenutno na sporedu

SLO 115:20Mostovi - Hidak, oddaja TV Lendava
V oddaji Mostovi so na ogled aktualni dogodki predvsem z dvojezičnega območja Prekmurja, s posebnim poudarkom na narodnostni tematiki. Najbolj zastopana področja so narodnostna kultura, izobraževanje, ohranjanje izročila, narodnostna politika, gospodarstvo, kmetijstvo, varovanje okolja ipd. Ob sredah se izmenjujejo rubrike Gospodarstvo – bogastvo, Sejalec, Na zdravje, Šolska klop in rubrika z naslovom Spominjamo se …, ob petkih pa rubriki Naša dediščina in Med nami živijo.

A Hidak című magazinműsorban a legnagyobb mértékben a nemzetiségi politika, a nemzetiségi kultúra, az oktatás és a hagyományőrzés területe, a gazdaság, mezőgazdaság, környezetvédelem stb. van képviselve. A szerdai Hidakban a következő rovatok váltakoznak: Gazda(g)ság, Magvető, Egészségünkre!, Iskolapad és Emlékezünk…. A pénteki Hidakban pedig két rovat váltakozik: a Köztünk élnek és a Hagyományőrző.

POP TV15:30Gospodarica zlata, 2013
I: Aracely Arambula, Jorge Luis Pila, Christian Bach, Gonzalo Garcia Vivanco... La patrona I.
sezona 1, epizoda 46
Mehika

Patricia trpi, ko spozna, da Alejandro nikoli ne bo mogel pozabiti Gabriele, vendar se kljub temu Alejandro ljubi z njo, da bi pozabila bolečino, ki jo oba delita. Lucho je priča srečanju in končnemu slovesu ljubimcev, vendar o tem ne obvesti Veronice in želi od nje slišati, ali še vedno kaj čuti do Alejandra, če ga še vedno ljubi. Valentina joče zaradi smrti svoje babice, medtem ko Cecilia posluša Gertrudis, ko ta pove Antonii, da ji dolguje novo uslugo.

SLO 214:05Dobro jutro, pon.
V petkovi oddaji Dobro jutro se bomo najprej spomnili na dr. Janeza Ruglja, saj mineva deset let od njegove smrti. V okviru tega bomo govorili tudi o odvisnosti od odnosov, v studio prihaja psihoterapevtka Sanja Rozman. Nekaj minut pred osmo uro bomo svetovali o naglušnosti, v drugi uri pa bomo čistili zavese iz različnih materialov. Naša prehranska strokovnjakinja pa se je tokrat podala na Madžarsko. Veliko zanimiv vsebin pripravljajo tudi kolegi iz mariborskega studia.
Kanal A15:15Kar bo, pa bo, 2015
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 35
Hrvaška

Sveto in Mile se odločita obračunati z lažnivim producentom Daliborjem, saj želi Sveto narediti dober vtis na Suzano. Pride do pretepa, zaradi česar filmska ekipa zapusti Oštrovac in snemanje preseli v Črno goro. Slave ugotovi, da je brez prebite pare, zato prosi Daria, če ga vzame nazaj v službo. Ko ga ta zavrne, se obupani Slave odloči gladovno stavkati pred Miletovim hotelom.

Planet TV HD14:46Ellen, 2017
R: Liz Patrick... Ellen: The Ellen DeGeneres Show
IMDb ocena: 7.2. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Ellen bo gostila igralca Jesseja Tylerja Fergusona, medicinsko sestro Zully Hernandez ter šestletno pianistko Anke Chen.
HTV 115:00Dobar dan, Hrvatska
HTV 215:06Mjesto pod suncem - zimsko sunce (4), dokumentarna serija (49/50)
A Place In The Sun: A Winter Sun 4
Amanda i Adam Cropper iz Nottinghama već godinama odmor provode na Phuketu i toliko su zavoljeli taj otok da su se ondje odlučili i vjenčati. Sada su zaključili da bi željeli i vlastitu nekretninu u ovom komadiću raja.


Odabrala: Mira Vočinkić.

FOX15:20Kosti, 2014
I: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Tamara Taylor, T.J. Thyne, John Boyd, Patricia Belcher... Bones

sezona 10, epizoda 2
Aubrey z ekipo preiskuje vladno zaroto. DNK, ki so ga našli na prejšnji žrtvi, ekipi pomaga zožiti krog osumljencev......IMDb ocena: 8.2/10

Eurosport 1HD15:30Vsi športi: Watts
Tenis, ponovitev HD
Eurosport 2 HD12:45Snooker: Izbor
NI Open, četrtfinale, v živo HD
SK 1 HD15:30Indijska liga: Kerala Blasters - Jamshedpur, V živo
Indian Super League je bil ustanovljena leta 2014 in po vzoru ameriške Major League Soccer ekipe iz nje ne morejo izpasti. V ISL bomo letos prvič videli deset ekip, saj sta se tekmovanju pridružila še Bengaluru in Jamshedpur. Za največja derbija veljata obračuna med Chennaiyinom in Kerala Blastersom ter Mumbai Cityjem in Pune Cityjem. Naslov prvaka branijo člani Atlético de Kolkata, naziv heroj lige pa je šel v roke Florenta Maloudaja.
SK 314:15Evroliga - 9. krog: Barcelona - Maccabi
Evroliga je najkvalitetnejše in najbolje organizirano klubsko košarkarsko tekmovanje na stari celini, ki je pred letošnjo sezono doživelo kar nekaj sprememb, a kljub temu se nam obeta nova sezona izjemnih košarkarskih užitkov. Najuspešnejši klub je madridski Real. Aktualni prvaki so košarkarji Fenerbahčeja.
Discovery15:20Pravica v temnem gozdu (Sezona 1): 3. epizoda (Epizoda 3)
(Dark Woods Justice: The Mystery Deepens) V deževnem gozdu na polotoku Olympia v zvezni državi Washington se policisti borijo s kriminalnim podzemljem. Nekateri nepridipravi prostrano divjino uporabljajo za lastno igrišče.
AXN Adria15:30Preiskovalci na delu: NCIS X., 2012
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Pauley Perrette, Sean Murray, Brian Dietzen, Rocky Carroll... Ncis X.
sezona 10, epizoda 2

....Again Abby calls Gibbs at 03:00 because of a nightmare; Navy Seabees continue to work on the repairs to the headquarters building; a shrink (a crisis counselor) arrives with orders to make mandatory psychologic evaluations on all hands after the explosion. Divers find, in her submerged car, the body of Midge Watkins, a worker in the NCIS armory, who disappeared on the day of the evacuation, four months ago; Palmer finds a gunshot wound in her abdomen; Abby finds a bullet in the car, then she discovers something unusual about it. Tony and Ziva find a suspect, and they get off to an awkward start with him; Tony finds another suspect, and she makes a suggestion about his arresting her. Gibbs and the gang put the pieces together, and they get a confession. Abby completes a long-sought connection, then she peacefully falls asleep. .....IMDb ocena: 8/10

Cinemax14:40Sosedov sin, 2013
I: Samantha Morton, Michael Shannon, Natasha Calis, Charlie Tahan, Peter Fonda; R: John McNaughton... The Harvest
grozljivka, triler
Po tem, ko nenadoma ostane brez obeh staršev, se Maryann preseli k svojim starim staršem na podeželje. Neznosno osamljena najstnica ugotovi, da je njen edini vrstnik daleč naokrog mladi sosed Andy, priklenjen na invalidski voziček. Žal ima fant strogo in ukazovalno mater, ki mu ne dovoli, da bi šel iz hiše ali se družil z Maryann, saj se boji za sinovo krhko zdravje. Njegov oče je nekoliko bolj razumevajoč, vendar se večinoma neuspešno zoperstavlja svoji soprogi. Maryann se zato skrivaj prikrade v hišo sosedov in ko razišče njihovo klet, kamor je vstop prepovedan, naleti na grozljivo družinsko skrivnost. Ugotovi, da so razlogi, zakaj si Andyjeva starša prizadevata sina zapreti v hišo, njo pa držati čim bolj proč, vse prej kot iskreni in dobronamerni.....HBO ocena: 7.6/10.
Cinemax 215:20Klic srca, 2002
I: Michael Sheen, Mark Addy, Jim Carter, Celia Imrie, Ruth Jones; R: Damien O'Donnell... Heartlands
komedija, drama
Prijazni in nekoliko naivni Colin Col Lawes (Michael Sheen) živi srečno in mirno življenje vodje novičarske agencije. Ima pa tudi podlo in razvajeno ženo Sandro ter igro pikada v moštvu Athletic Arms. Nekoč zaloti ženo, ki ga vara z vodjo ekipe, Geoffom, pokvarjenim policistom, ki trdi, da jo je Colin zlorabljal. Cola vržejo iz moštva takoj po tistem, ko so se kvalificirali za finale lige v Blackpoolu. Tako se možakar zavihti na svoj moped in odpravi za ženo na pot čez državo, ki mu bo naposled odprla oči, in na kateri sreča niz zanimivih likov.....HBO ocena: 7.2/10.
NOVA TV15:20Lud, zbunjen, normalan
S: Feđa Isović; R: Elmir Jukić... Faruku stiže kazna porezne inspekcije, ali on pronalazi rješenje, po kojem rasprodaje namještaj iz studija i narukvicu koju je Izet imao namjeru pokloniti Spomenki. U ispražnjen studio dolazi Deen Backović s namjerom da tu snima svoj novi album, a spletom okolnosti Izet dolazi do jedinog mogućeg zaključka te za sve krivi nova kućna pomoćnica Rapka . Propuštene epizode serije Lud, zbunjen, normalan pogledajte na novatv.hr.
Discovery Science15:14Mythbusters: Dangerous Driving
Adam and Jamie crank the controversy to the max as they find out if hands-free driving is really the solution to making that all-important call at the wheel.
Discovery15:20Pravica v temnem gozdu (Sezona 1): 3. epizoda (Epizoda 3)
(Dark Woods Justice: The Mystery Deepens) V deževnem gozdu na polotoku Olympia v zvezni državi Washington se policisti borijo s kriminalnim podzemljem. Nekateri nepridipravi prostrano divjino uporabljajo za lastno igrišče.
Fox Crime15:30Osnove Sherlocka Holmesa, 2013
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Jon Michael Hill, Aidan Quinn, Rhys Ifans, Michael Gaston, Henri Lubatti... Elementary

sezona 2, epizoda 22
Delo postane osebno, ko mora Sherlock sodelovati z odtujenim bratom Mycroftom, da bi rešil primer, v katerem gre za življenje ali smrt......IMDb ocena: 8.6/10

Fox Life15:15Abbyjino vrhunsko plesno tekmovanje, 2012
Abby's Ultimate Dance Competition

sezona 2, epizoda 9
Tokratna tema je Nočne môre, zato se plesalke spopadajo z marsičem, njihove mame pa se trudijo brzdati pošasti v sebi. Vse skupaj gre po zlu, ko ena izmed mam poskuša s sabotažo. Ena izmed najstniških plesalk se zaroti proti svoji mami.

HBO 214:30Vincent, 2016
I: Alexandra Lamy, Spencer Bogaert, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Frédéric Epaud; R: Christophe Van Rompaey... Vincent And The End Of The World
komedija, drama
Vincent je občutljiv najstnik, ki razmišlja o samomoru, ter bojevit naravovarstveni aktivist, ki svoji disfunkcionalni družini v Ghentu resno načenja živce s svojimi poskusi, da bi zmanjšal ogljični odtis. V prepričanju, da bo kmalu nastopil konec sveta, obesi šolo na klin, prevzame strogo vegetarijansko prehrano in se pridružuje najbolj obskurnim protestnim skupinam ekologov. Njegova živahna in svobodomiselna teta Nikki nejevoljno privoli, da ga bo peljala na izlet v Pariz, Vincent pa v doživetju vidi priložnost za kakšno zares radikalno potezo. Ona bi mu zgolj rada pokazala lepoto in privlačnost življenja, kljub lastnim težavam. Ni treba reči, da se njuna dogodivščina ne posreči najbolje. Vincent je enostavno prevelik zalogaj celo za vsega hudega vajeno Nikki.....HBO ocena: 8.4/10.
HBO15:00Bournova zapuščina, 2012
I: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach, Oscar Isaac; R: Tony Gilroy... The Bourne Legacy
akcijski, triler
Režiser napetih trilerjev Michael Clayton in Dvojna igra prinaša nadaljevanje legende o skrivnostnem agentu Bournu, tokrat skozi oči in doživetja podobnega odpadniškega agenta Crossa (Jeremy Renner). Kot se izkaže, je bil Bourne zgolj vrh ledene gore spletk in zarot, zato skuša agencija uničiti vse sledi njihovega nezakonitega vohunskega programa. Na seznamu za uničenje je tudi tajni agent Cross, toda s pomočjo neverjetnih borilnih spretnosti in gensko določenih zmožnosti mu uspe pobegniti. Na begu pred odločnim vodjo čiščenja Byerjem skuša Cross ugotoviti lastno identiteto in razkriti dvolično početje svojih delodajalcev, ki ga hočejo na vsak način ustaviti.....HBO ocena: 8.6/10.
Viasat History15:20Hudi izumi
Wicked Inventions
sezona 2, epizoda 29
Velika Britanija, dokumentarna serija, 2016

229. Vojna, spopadi in potreba po raziskovanju neznanega so gonila človeškega napredka na področju tehnologije, pa naj nam bo to všeč ali ne. Dejstvo je, da je človek najbolj iznajdljiv takrat, ko uničuje.

AMC15:25Ljubezen in smrt, 1975
I: Woody Allen, Diane Keaton, Georges Adet; R: Woody Allen... Love And Death

Woody Allen napade Tolstojev duh v tej smešni satiri Rusije 18. stoletja, medtem ko je Napoleon prezaposlen s peko peciva in preden Wellington začne prodajati svojo govedino. Igra tudi Diane Keaton......IMDb ocena: 7.8/10

National Geographic15:00Katastrofa v zraku, 2009
Air Crash Investigation 8; sezona 8; epizoda 4... Podoživeli bomo mrzlično iskanje preživelih, ko se je let 148 prevoznika Air Inter leta 1992 končal s trkom v goro.
3 SAT14:55Captain Cook: Obsession and Discovery
S: Vanessa Collingridge; R: Wayne Fimeri... Ein netter Kerl... Die vierteilige Reihe James Cook – Seefahrer und Entdecker dokumentiert das Leben des großen Seefahrers und Entdeckers James Cook. Die Reihe beinhaltet zahlreiche Spielszenen. Im ersten Teil heuert Cook, nachdem er eine Lehre zum Seemann absolviert hat, auf dem Kohleschiff Endeavour an. Der Krieg gegen Frankreich ermöglicht ihm den Eintritt in die britische königliche Marine. In Kanada entdeckt er eine neue Technik zur Landvermessung und revolutioniert die Kartographie, was wesentlich zu dem Sieg der Briten in Nordamerika beiträgt. James Cook bekommt sein erstes Kommando auf der Endeavour. Er erhält den Auftrag, mit einer Gruppe von Wissenschaftlern auf Tahiti die Venus zu beobachten. try { TFM.Tag.destroy('sc-outstream'); } catch(err) {} try { TFM.Tag.getAdTag(VIDEO_OUTSTREAM, sc-outstream); } catch(err) {}.
Travel15:00Mojstri drevesnih hiš
Drevesna hiša za vse; sezona 1; epizoda 7... Mojstri drevesnih hiš v Rochestru v zvezni državi New York zgradijo splošno dostopno drevesno hišo.
TV 100014:55Hudič v modri obleki, 1995
I: Denzel Washington, Tom Sizemore, Jennifer Beals; R: Carl Franklin...
Devil in a Blue Dress

Afroameričana najamejo, da bi poiskal neko žensko, a se kmalu znajde sredi smrtonosnega političnega škandala......IMDb ocena: 6.7/10

DIVA15:30Trije praznični repki, 2011
I: Julie Gonzalo, Kelly Stables, K.C. Clyde, Alley Mills, Bruce Davison, Alexandra Peters, Gattlin Griffith; R: Joe Menendez... 3 Holiday Tails
Ko se Lisa preseli na Florido, da bi pobegnila od preteklosti, naleti na bivšega fanta Davida in po nesreči uniči njegovo snubitev druge ženske......IMDb ocena: 5.8/10
Viasat Nature15:00Živalska policija iz Phoenixa
Animal Cops Phoenix
sezona 1, epizoda 4
ZDA, dokumentarna serija, 2016

Reševanje psičke in mladičev. Živalski policisti iz odtočnega jaška rešijo psičko in njenih devet mladičev, trem muckam in njihovi mami pa pomagajo z nujno potrebnimi operacijami.

Viasat Explore15:30Širni divji sever, 2015
Great Wild North
sezona 1, epizoda 3
ZDA, resničnostna serija, 2015

Življenje ali smrt. Sredi zime se traperji bojujejo s plenilci, se podajo na pot čez tanek led in se prebijajo skozi neprehodne gozdove, da bi nadoknadili izgubljeni čas in prišli do čim več kožuhov.

Viasat History15:20Hudi izumi
Wicked Inventions
sezona 2, epizoda 29
Velika Britanija, dokumentarna serija, 2016

229. Vojna, spopadi in potreba po raziskovanju neznanega so gonila človeškega napredka na področju tehnologije, pa naj nam bo to všeč ali ne. Dejstvo je, da je človek najbolj iznajdljiv takrat, ko uničuje.

Mezzo liveHD14:40Dance, 2017
David Parsons Dance Company - Teatro Malibran, La Fenice
Mimimax15:30Skrivnostni ranč I 02, 2015
Ranch, The 02 1004... V risani seriji Skrivnostni ranč I spremljamo prigode štirih prijateljev, ki razen tega, da so zaljubljeni v konje, se odločijo ustanoviti ranč z namenom, da bodo na njem skrbeli za poškodovane konje. Ali je dovolj, da imajo dobre namene, ali obstajajo ovire pri doseganju postavljenega cilja? Če se nam pridružite, boste izvedeli!
Oto15:15Jaz sem Luna, 2016
I: Karol Sevilla, Ruggero Pasquarelli, Valentina Zenere, Michael Ronda, Malena Ratner, Agustin Bernasconi... Soy Luna I.
, epizoda 55
Argentina

V Jam & Rollerju tekmovalci vadijo za tekmovanje Open, ki se hitro približuje. Skrivnostna ženska, ki se potika okoli hiše, poskuša priti v stik z Ambar. Daniela in Luna se še naprej prepirata glede izgubljenega USB ključka in pesmi, ki je na njem. Na prizorišču tekmovanja Gaston končno izpove svojo ljubezen do Felicity in ji posveti svojo točko. Matteo se končno odloči, da odpre svoje srce Luni s petjem čudovite romantične balade.

Discovery Channel: decemberska priporočila

Dnevna izbira iz programa za Discovery od 1. do 31.12.2017.

PETEK, 1.12.2017.
21.00 Ruska peklenska cesta
(Hell Road Russia)
Spoznajte življenje in zgodovino ceste, na kateri je življenje izgubilo na tisoče jetnikov gulaga, zlatokopov, šoferjev in predstavnikov lokalnih etničnih manjšin.

 

SOBOTA, 2.12.2017.
21.00 Uničevalca mitov: nova generacija (Sezona 1): Maščevanje igle v kopici sena (Epizoda 4)
(Mythbusters: The Search: Revenge Of The Needle In A Haystack)
Preostalih sedem tekmovalcev se ponovno loti mita o iskanju igle v kopici sena in poskuša izboljšati metodo prvotne ekipe.

 

NEDELJA, 3.12.2017.
20.00 Največji mojster preživetja v naravi (Sezona 1): 2. epizoda (Epizoda 2)
(Bushcraft Build-Off: Episode 2)
Deset najuglednejših ameriških poznavalcev primitivne tehnologije se odpravlja v divjino, kjer se bodo pomerili v boju, ki bo razkril, kdo od njih lahko preživi v vsakem okolju.

 

PONEDELJEK, 4.12.2017.
20.00 Ed Stafford: boj za preživetje (Sezona 1): Mongolija: Altaj (Epizoda 3)
(Ed Stafford: Left for Dead: Mongolia: The Altai)
Ed se znajde v prostranem in odmaknjenem gorovju Altaj. Med iskanjem nomadskega naselja na ruski meji se bori z močnimi vetrovi in nizkimi temperaturami.

 

TOREK, 5.12.2017.
20.00 Zlata mrzlica (Sezona 8): 8. epizoda (Epizoda 8)
(Gold Rush: Episode 8)
Zlatokopi Jukona se vračajo, še enkrat več pripravljeni tvegati vse, kar je potrebno, da bi obogateli. Kdo si bo v lovu na zlato pridobil naziv kralja Klondika?

 

SREDA, 6.12.2017.
20.00 Pesjani v delavnici (Sezona 1): Dobrodošli v pesjaku (Epizoda 2)
(Gear Dogs: Welcome To The Doghouse)
Nate, ki je pripravljen tvegati za večji dobiček, stavi na nekega moškega z belvederjem iz leta 1967. Toda ali bo ta tvegana poteza pomagala uresničiti njegove sanje o delavnici?

 


ČETRTEK, 7.12.2017.
20.00 Kontejnerske vojne (Sezona 2): 1. epizoda (Epizoda 1)
(Container Wars: Episode 1)
Naši junaki se vračajo v trgovska pristanišča, kjer se potegujejo za vsebine dragocenih ladijskih kontejnerjev z vsega sveta. Kdo bo slavil?

 

PETEK, 8.12.2017.
22.00 Polja smrti (Sezona 1): 9. epizoda (Epizoda 9)
(Killing Fields: Smoking Gun)
Resnični triler prikazuje skupino preiskovalcev umorov, ki se ponovno lotijo 18 let starega primera, ki se je zgodil na enem od zloglasnih zločinskih prizorišč v ZDA.

 

SOBOTA, 9.12.2017.
18.00 Sibirski gozdarji (Sezona 1): Pred deložacijo (Epizoda 4)
(Siberian Cut: Ice Gauntlet)
Seanovi ekipi njihov ruski šef grozi z deložacijo iz sibirskih gozdov. Da bi izboljšali učinkovitost, Sean tvega življenje s prevozom opreme čez ledeni most.

 

NEDELJA, 10.12.2017.
18.00 Oceanski bojevniki (Sezona 1): Zlikovci (Epizoda 2)
(Ocean Warriors: Who's The Bad Guy)
Sea Shepherd se na Antarktiki sooči z zloglasno krivolovsko ladjo. V Tanzaniji pa operacija pod krinko ekipo pripelje do prekupčevalca z razstrelivom na debelo.

 

PONEDELJEK, 11.12.2017.
22.00 Idris Elba: Borec (Sezona 1): 3. epizoda (Epizoda 3)
(Idris Elba: Fighter: Episode 3)
Idris Elba ima na voljo šest mesecev časa, da usvoji kopico borilnih veščin. Po tem ga namreč čaka borba z dobitnikom medalje s svetovnega prvenstva pod okriljem IFMA.

 

TOREK, 12.12.2017.
22.00 Razkrivanje zgodovine (Sezona 2): Zaklad vojske glinenih vojakov (Epizoda 10)
(Blowing Up History: Treasures Of The Terracotta Army)
Vojsko glinenih vojakov obkrožajo temačne skrivnosti. Novoodkriti predmeti razkrivajo nadnaravnega sovražnika vojakov in nasilen izvor starodavne Kitajske.

 

SREDA, 13.12.2017.
21.00 Avtomobilski detektivi (Sezona 1): Otok zakladov (Epizoda 6)
(Carspotting: Treasure Island)
Ekipa obišče otok, na katerem odkrijejo zaklad, saj jih tam čaka bel air iz leta 1955. Carlos sklene kupčijo s stranko, ki bi lahko odločala o usodi njegovega podjetja.

 

ČETRTEK, 14.12.2017.
21.00 Nepremičninske vojne (Sezona 1): Skrit zaklad (Epizoda 3)
(Property Wars: Hidden Treasure)
Medtem ko se Doug po telefonu poteguje za luksuzno nepremičnino, pride do prekinitve na zvezi. Bo kralj Easty Valleyja ostal praznih rok? Scott pa tvega v Deer Valleyju.

 

PETEK, 15.12.2017.
21.00 Preživetje v divjini
(Built to Survive)
Pet mož je sprejelo izziv ustanoviti kolonijo sredi divjine. Čeprav so tako rekoč brez zalog, morajo v samo dvajsetih dneh poskrbeti za vse potrebno za preživetje.

 

SOBOTA, 16.12.2017.
19.00 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 14): 1. epizoda (Epizoda 1)
(Wheeler Dealers: Episode 1)
Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

 

NEDELJA, 17.12.2017.
17.00 Smrtonosni ulov (Sezona 13): 15. epizoda (Epizoda 15)
(Deadliest Catch: Respect Earned)
Lov na rake ob aljaški obali Beringovega morja je smrtno nevaren poklic, ki lahko prinese lep zaslužek, ob tem pa močno načne zdravje. Čas je za nov začetek in grenko-sladko slovo.

 

PONEDELJEK, 18.12.2017.
21.00 Goli in prestrašeni (Sezona 3): 1. epizoda (Epizoda 1)
(Naked And Afraid: Lost At Sea)
Dva mojstra preživetja morata preživeti 21 dni brez hrane, vode ali obleke v enem najbolj neizprosnih in najodročnejših krajev na svetu. Kako se bosta odrezala?

 

TOREK, 19.12.2017.
21.00 Nov začetek v divjini (Sezona 1): Točka brez povratka (Epizoda 4)
(Land Rush: Point of No Return)
Zima je pionirje prignala na rob zmogljivosti. Tiffany mora zaradi snežnega meteža sprejeti težko odločitev, Danny pa prekine gradnjo in se odpravi na lov za hrano.

 

SREDA, 20.12.2017.
22.00 Delavnica odpadnikov (Sezona 2): Šestmestne sanje (Epizoda 12)
(Misfit Garage: Chasing A Six Figure Dream)
Fantje se trudijo dokončati sanjski avto vsakega pravega ljubitelja hot rodov: chevrolet belair. Ta avto je tako vroč, da si ga želi ogledati tudi dirkač NASCAR-ja Elliot Sadler.

 

ČETRTEK, 21.12.2017.
19.30 Kako jim uspe? (Sezona 14): 15. epizoda (Epizoda 15)
(How Do They Do It?: Episode 15)
Kako izdelajo orjaške plavajoče elektrarne, ki z električno energijo oskrbujejo gospodinjstva po vsem svetu? In kako nastane najmanjše letalo na svetu?

 

PETEK, 22.12.2017.
23.00 Opozorili smo vas (Sezona 4): Sam svoj mojster (Epizoda 5)
(You Have Been Warned: Homemade Hotshots)
Prikazujemo najbolj osupljive in nevarne preizkuse na domu. Lahko združimo elektriko in bazen? In kakšen zvok ima doma izdelani smodnik?

 

SOBOTA, 23.12.2017.
17.00 Drzni potapljači (Sezona 2): 1. epizoda (Epizoda 1)
(Dive Wars Australia: Episode 1)
Po napadu belega morskega volka na potapljača Grega Pickeringa med ekipami vlada turobno vzdušje. In ali se bo Buckyju uspelo izogniti bankrotu?

 

NEDELJA, 24.12.2017.
16.00 Megavlaki (Sezona 1): ZDA - največji motorni vlak (Epizoda 4)
(Mega Trains: USA - Schnabel Car)
Pridružite se ekipi strokovnjakov, ki iz jedrske elektrarne Vogtle v Georgii v pristanišče Savannah seli največji in najnaprednejši motorni vlak na svetu.

 

PONEDELJEK, 25.12.2017.
00.00 Lov na človeka z Joelom Lambertom (Sezona 2): Mehika (Epizoda 4)
(Manhunt with Joel Lambert: Mexico)
Južno od ameriške meje na obrobju mehiške Tijuane se bo Joel pomeril s pripadniki elitne policijske enote PGJE. Se jim bo uspel izmuzniti?

 

TOREK, 26.12.2017.
00.00 Opuščene gradnje (Sezona 1): Ladje duhov (Epizoda 4)
(Abandoned Engineering: Ghost Ships)
Nekdaj veličastna morska plovila je načela rja. Pokopališče ladij v Marylandu danes nudi zavetje morskim rastlinam in živalim. Vabimo vas tudi na krov podmornice iz hladne vojne.

 

SREDA, 27.12.2017.
23.00 Hitri in glasni: gledališče uničenja (Sezona 1): Spodletela predstavitev (Epizoda 14)
(Fast N' Loud: Demolition Theatre: The Outlaw Way)
Nek Rus ukrade policijski avtomobil in se odpelje na vožnjo svojega življenja. Predstavitev gasilske enote pa se sprevrže v resnično katastrofo.

 

ČETRTEK, 28.12.2017.
23.00 Astronavtski zakladi (Sezona 1): 5. epizoda (Epizoda 5)
(Space Dealers: Episode 5)
Ekipa trgovcev potuje po državi in išče predmete, povezane z vesoljem. Zanima jih vse od vesoljskih stranišč do astronavtskih obrokov, ki jih želijo poceni kupiti in drago prodati.


PETEK, 29.12.2017.
21.00 Aljaska: Poslednja meja (Sezona 7): Dan, ki je skoraj pokončal domačijo (Epizoda 1)
(Alaska: The Last Frontier: The Day The Homestead Almost Died)
Kilcherjevi se vračajo. Ker je na kocki njihova družinska dediščina, se lotijo obnove domačije. Nepričakovan snežni metež jim nakoplje veliko dela.

 

SOBOTA, 30.12.2017.
23.00 Cooperjev zaklad: lov na skrivnost (Sezona 1): 6. epizoda (Epizoda 6)
(Cooper's Treasure: The Hunt For A Secret Fortune: The Columbus Treasure)
Lovec na zaklade Darrell Miklos se trudi raztolmačiti zemljevid do skritega zaklada, ki ga je izdelal njegov vzornik iz otroških let, nekdanji astronavt Gordon Cooper - Gordo.

 

NEDELJA, 31.12.2017.
22.00 Lov na Escobarjeve milijone (Sezona 1): Skrivališče (Epizoda 6)
(Finding Escobar's Millions: The X)
Doug in Ben se odpravita preiskat skrivališče v hribih nad Gachevim rojstnim mestom. Se jima bo končno nasmehnila sreča ali bosta Kolumbijo zapustila praznih rok?

VREME


Arhiv novic


  • Discovery Channel: decemberska priporočila

    Dnevna izbira iz programa za Discovery od 1. do 31.12.2017. PETEK, 1.12.2017. 21.00 Ruska peklenska cesta (Hell Road Russia) Spoznajte življenje in zgodovino ceste, na kateri je življenje izgubilo na tisoče jetnikov gulag...Preberi več...

  • Fox Crime HD: Skrivnosti Brokenwooda, 4. sezona

      V petek 8. decembra ob 22.00 Premiera za regijo Brokenwood: populacija 5000 in upada. Policijski inšpektor Mike Shepherd in kriminalistka Kristin Simms se vračata, da bi razkrila temačne dogodke, ki ...Preberi več...

  • FOX HD: Američani, 5. sezona

      Od 21. novembra ob torkih ob 22.00 Premiera za regijo   Serija AMERIČANI je zgodovinska drama o zapletenem zakonu dveh vohunov KGB, ki se predstavljata kot Američana v predmestju Washingtona v času Reaga...Preberi več...